Goldie Hawn: Αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκαν με τον Kurt Russell μετά από 39 χρόνια σχέσης

10.11.2022
Goldie Hawn: Αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκαν με τον Kurt Russell μετά από 39 χρόνια σχέσης
Σήμερα, η αγάπη και ο γάμος μπορεί να είναι ξεχωριστά πράγματα και ο καθένας μπορεί να χτίσει τις σχέσεις του με τρόπους που θα τις κρατήσουν δυνατές. Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς δύο ερωτευμένοι άνθρωποι μπορούν να περάσουν 39 χρόνια μαζί, να αρνούνται να παντρευτούν και να μην βαρεθούν ποτέ

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας The One and Only, Genuine, Original Family Band το 1966, αλλά δεν ήταν τότε που άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. «Ήμουν 21 και εκείνος 16», λέει η Goldie Hawn, ενθυμούμενη το παρελθόν [φωτό κάτω].

Η δεύτερη συνάντησή τους έγινε το 1983 στα γυρίσματα του Swing Shift [φωτό κάτω] και αυτή τη φορά δεν έχασαν την ευκαιρία να γνωριστούν. «Στη συνέχεια, χρόνια αργότερα, συναντηθήκαμε ξανά και θυμήθηκα ότι μου άρεσε πολύ όταν τον πρωτογνώρισα», θυμάται η Hawn. «Λέγαμε και οι δύο ότι δεν θα βγαίναμε ποτέ με άλλον ηθοποιό, για αυτό ποτέ μη λες ποτέ».

Goldie Hawn: Ο ξέφρενος χορός σε παραλία της Σκιάθου μας έφτιαξε τη διάθεση [video]

Η ζωή εξελίχθηκε με τέτοιο τρόπο που πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, η Hawn είχε ήδη παντρευτεί μία φορά και είχε δύο παιδιά - την Kate και τον Oliver Hudson - από τον προηγούμενο γάμο. Ο Russel είχε έναν γιο από τον γάμο του με τη Susan Hubley.

Η Hawn and ο Russell κατάφεραν να παραμείνουν ζευγάρι εδώ και περισσότερα από 39 χρόνια. Έχουν κάνει ένα παιδί μαζί, τον Wyatt Russell. Παρά το γεγονός ότι περνούν όλο αυτό το διάστημα μαζί, εξακολουθούν να αγαπούν και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η σχέση τους κατάφερε να παραμείνει τόσο δυνατή.

«Νομίζω ότι το μυστικό είναι να ξέρεις πότε να εξαρτάσαι από κάποιον και πότε όχι», εξήγησε η Hawn σε μια συνέντευξη. «Είναι σημαντικό να μπορείς να στηρίζεις την πλευρά του σπιτιού σου. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει όλο το βάρος γιατί τότε οι ώμοι του αρχίζουν να βαραίνουν. Το άλλο μέρος είναι να παραμείνεις όσο πιο σέξι μπορείς και να φροντίσεις να εστιάσεις σε όλες αυτές τις πτυχές μιας υγιούς σχέσης – και η σεξουαλικότητα είναι σίγουρα μια από αυτές».

Η Hawn υποστηρίζει ότι για μια υπέροχη μακροχρόνια σχέση, πρέπει να περνάς το 68% του χρόνου σου μαζί με τον άλλο!

Goldie Hawn: Ο τρόπος με τον οποίο ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται γιατί ένα τόσο επιτυχημένο ζευγάρι δεν ακολούθησε τους κοινωνικούς κανόνες και δεν παντρεύτηκε. «Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμου δεν επρόκειτο να δημιουργήσει κάτι που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε», έχει πει ο Russell. Για αυτούς, μια υγιής σχέση δεν είναι υπογραφή σε ένα κομμάτι χαρτί.

Η Hawn πιστεύει ότι επειδή είσαι παντρεμένος δεν σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένος. Αφορά μόνο τους ανθρώπους που συμμετέχουν και την επιθυμία να μείνουν μαζί.

«Λοιπόν, δεν είμαστε πια 40 ετών. Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Δηλαδή δεν παντρεύτηκαν. Ο Oliver είναι πολύ ευτυχισμένος παντρεμένος και ο Wyatt είναι πολύ ευτυχισμένος παντρεμένος. Η Κatie παντρεύτηκε μια φορά και δεν πέτυχε και είναι με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά», είπε η Hawn.

«Το θέμα είναι ότι όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές ο γάμος δεν λειτουργεί». Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη γιατί «είναι καλό για τον εγκέφαλό σου και την καρδιά σου και την υγεία σου».

Kurt Russell: Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τη θετή του κόρη, Kate Hudson, που τον έκανε τον «πιο τυχερό πατέρα στον κόσμο»

Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell το έκαναν με τον δικό τους τρόπο και δεν άκουσαν τίποτα άλλο παρά την καρδιά τους. Εμείς ευχόμαστε σε όλες να έχουν μια τόσο ευτυχισμένη και υγιή σχέση και να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο.