Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Ada γιορτάζουν σήμερα μια σημαντική επέτειο - Η συγκινητική ανάρτηση

10.11.2022
Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Ada γιορτάζουν σήμερα μια σημαντική επέτειο - Η συγκινητική ανάρτηση
Η οικογένεια της Χριστίνας Κοντοβά έχει σήμερα τα δεύτερά της γενέθλια και με την αφορμή μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες της με την κόρη της, Ada.

H Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει αρκετές φορές για την προσωπική της πορεία μέχρι την υιοθεσία τη κόρης της και μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες από τη ζωή τους.

Σήμερα, 10/110/2022, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που "βρήκαν" η μία την άλλη, στην Ουγκάντα, χώρα καταγωγής της μικρής, και η συγκίνηση ξεχειλίζει στην ανάρτηση που μοιράστηκε με την αφορμή.

"2 χρόνια μαζί ✨ Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο. Πως μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι. #adoptingada", διαβάζουμε στη λεζάντα κι ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Οι ευχές και τα λόγια αγάπης ήρθαν μαζικά κάτω από την ανάρτηση, όμως από αυτά ξεχωρίζουμε το σχόλιο της Ευγενίας Δημητροπούλου, η οποία πρόσφατα υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και δεν έχει κρύψει την ευτυχία που ήρθε στην οικογένειά της.