Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποκαλύψεις του Acun για την αποβολή τους

17.03.2023
Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποκαλύψεις του Acun για την αποβολή τους
Τα κορίτσια δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τα όσα συνέβησαν στο νησί και μετά αλλά μόλις άκουσαν τον παραγωγό του Survivor να τις δικαιώνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό αντέδρασαν μέσω social media.

Τελικά, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί περί της αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, φαίνεται πως οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor All Star δεν επικοινώνησαν με τον "έξω κόσμο" αλλά αν είχαν πιάσει όντως κινητό αυτό ήταν για να παραγγείλουν φαγητό - πράγμα που επίσης δεν επιτρέπεται, βέβαια, αλλά "επικονωνία με Ελλάδα δεν είχαν".

Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα ο Accun Ilicali, ο κύριος "Survivor" αυτοπροσώπως ο οποίο σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι εξήγησε τι έγινε, συμπληρώνοντας πως τα κορίτσια (με τα οποία, όπως τόνισε έχει τέλειες σχέσεις) επρόκειτο να ξαναμπούν στο παιχνίδι (εξ ου προφανώς και η μακρά παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο πριν επιστρέψουν τελικά στην Ελλάδα) όμως, καθώς λόγω του φονικού σεισμού στην Τουρκία εκείνος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αυτό δεν συνέβη ποτέ και εκείνες γύρισαν πίσω.

Νιώθοντας δικαιωμένες λοιπόν, οι κοπέλες "μίλησαν" με δύο stories η καθεμιά, το ένα μάλιστα, κοινό. Την ιστορία του Κώστα Αναγνωστόπουλου, του γνωστού Μισθοφόρου αναδημοσίευσαν και οι δύο υπογραμμίζοντας πως εκείνος τα έλεγε αυτά από την ώρα που βγήκε από το παιχνίδι - και να που επιβεβαιώνεται.

Χωρίς λόγια αναδημοσίευσε την ιστορία του Μισθοφόρου η Κατερίνα Δαλάκα.

dalaka1.jpg

"Αν περιμένεις τον κόσμο να είναι δίκαιος μαζί σου επειδή εσύ είσαι δίκαιος κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. είναι σα να περιμένεις από ένα λιοντάρι να μη σε φάει γιατί δεν το έφαγες ούτε εσύ", διαβάζουμε στη δεύτερη φωτογραφία με το λιοντάρι στο φόντο και αντιλαμβανόμαστε ακριβώς.

dalaka2.jpg

Πιο... λακωνική η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλά για την αρχή της δικαίωσης χωρίς πολλά λόγια!

asimina1.jpg

asimina2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 17.03.2023 - 15:33