Survivor All Star: Έπιασαν την Ασημίνα και τη Δαλάκα με κινητό και τσιγάρο και τις έδιωξαν

01.02.2023
Survivor All Star: Έπιασαν την Ασημίνα και τη Δαλάκα με κινητό και τσιγάρο και τις έδιωξαν
Σε μία πρωτοφανή έξελιξη, η παραγωγή του Survivor All Star έδιωξε -και μάλιστα με πολύ συνοπτικές διαδικασίες- από το παιχνίδι τις δύο παίκτριες των Διασήμων καθώς πιάστηκαν να παραβιάζουν βασικούς κανόνες του.

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν από νωρίς αναστατωμένος, όπως παραδέχτηκαν εκ των υστε΄ρων όλοι οι συμπαίκτες του και τελικά μοιράστηκε το βάρος του στο Συμβούλιο.

Ο παίκτης των Κόκκινων είχε δει τη συμπαίκτριά του, Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσε να το "καταπιεί". Μαζί της και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, όπως αποκαλυφθηκε αργότερα προμηθεύτηκε (λαθραία, φυσικά) τσιγάρο.

Μόλις αποκάλυψε το μυστικό ο παίκτης στο συμβούλιο προκλήθηκε σάλος με τους Μπλε, στην αρχή, αλλά και τους Κόκκινους στη συνέχεια, να αποχωρούν. Ο Γιώργος σε όλη αυτή τη φάση δεν ακούστηκε καθόλου -προφανώς η όλη φάση αφέθηκε να εξελιχθεί φυσικά- και οι παίκτες στη συνέχεια μοιρα΄στηκαν τις σκέψεις τους, με την Ασημίνα να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως είναι αθώα. Η Δαλάκα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κατηγορηθεί για κάτι.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZFpXpdUMxYI}

Στον "επόμενο τόνο", προέκυψε έκτακτο συμβούλιο και ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι οι ισχυρισμοί του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκαν, ενώ τα δυο κορίτσια απουσίαζαν. Ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Μπάρτζη για να πει τι συνέβη και εκείνος εξήγησε πως είχε παρατηρήσει εδώ και καιρό "ύποπτες" κινήσεις των δύο κοριτσιών. Κάποια στιγμή, λοιπόν, τις ακολούθησε στο δάσος και τις είδε με κάποιον ντόπιο. Η μεν Ασημίνα κρατούσε κινητό, η δε Κατερίνα τσιγάρα.

"Φυσικά δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι", είπε ο Λιανός. "Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor", συνέχισε τονίζοντας πως αυτή δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση.

{https://www.youtube.com/watch?v=QVHz2tXiwYI}

Η αλήθεια είναι πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα και τα κορίτσια εκδιώχθηκαν χωρίς να τους δωθεί η ευκαιρία να μιλήσουν στους συμπαίκτες τους - τουλάχιστον εξ όσων είδαμε on camera. Ίσως και να το ζήτησαν. Ίσως και να ήταν "επί τούτου" ώστε να δωθεί μεγαλύτερη σημασία στα όσα πουν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ όπου εμφανίζονται όλοι μετά την αποχώρησή τους από το νησί.

Στο μεταξύ οι τέσσερις υποψηφιότητες παραμένουν, με τους Chris Σταμούλη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού από τους Μπλε "στον τάκο" και ιδού μια γεύση από το σημερινό (1/2/2023) επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=VmlbHuFhcek}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 09:30