Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της κατέληξε σε γλέντι με την ίδια στο μικρόφωνο και τον χορό

17.03.2023
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της κατέληξε σε γλέντι με την ίδια στο μικρόφωνο και τον χορό
photos: NDP Photo Agency
Δε χωρά αμφιβολία. Στα 89 της χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η χαρά της ζωής και ιδού ακόμη μία απόδειξη για του λόγου του αληθές.

Την αγαπάμε τη Ζωζώ. Για το μπρίο της, για τη μοναδικότητά της, για τη ζωντάνια και την ενέργειά της. "Ζω - Ζω! Ζω δυο φορές", είχε πει η ίδια στα τελευταία της γενέθλια, θέλοντας να υπογραμμίσει πως και το όνομά της αποτυπώνει το μότο της με τον καλύτερο τρόπο. Και, όντως, κάπως έτσι είναι.

Ιδιαίτερα δραστήρια στην κοινωνική ζωή της κανονικά αλλά και στα social media η θρυλική αρτίστα μοιράζεται συχνά στιγμές από τις εξόδους της. Αυτή τη φορά, οι εικόνες ήρθαν από πράκτορείο αλλά μας γέμισαν την ίδια χαρά.

Σε ένα μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο διασκέδασε πρόσφατα η Ζωζώ με την παρέα της, λοιπόν, και φυσικά εκείνη ανέβηκε στην πίστα όπου και τραγούδησε και χόρεψε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Στην παρέα της Ζωζώς και ο σύντροφος της ζωής της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος την καμάρωνε από την πρώτη στιγμή που πήρε το μικρόφωνο στο χέρι.

zwzw-sapountzaki-1.jpg

Η σχέση τους είναι πολύ διακριτική, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους έχει τσακώσει μαζί ουκ ολίγες φορές. "Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πώς είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα", είχε πει, μιλώντας για τον αγαπημένο της η Ζωζώ.

Σε αυτή την έξοδο, όμως, η Ζωζώ κατέληξε στην πίστα όπου τραγούδησε αλλά και χόρεψε το ζεϊμπέκικό της.

Ιδου΄ οι φωτογραφίες από τη βραδιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.03.2023 - 15:59