Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό της

09.02.2023
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό της
Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την αειθαλή και πάντα εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη χέρι χέρι με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

"Είδωλο" για πολλούς η Ζωζώ Σαπουντζάκη, για να χρησιμοποιήσουμε έκφραση της αργκό, συνώνυμο της ζωντάνιας για άλλους. Σε κάθε περίπτωση, η θρυλική αρτίστα λατρεύει τη ζωή και το όνομα΄ της είναι η καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές.

"Ζω - Ζω! Ζω δυο φορές", είχε πει η ίδια στα τελευταία της γενέθλια, θέλοντας να υπογραμμίσει το μότο της και με αυτό τον τρόπο.

Πολύ ενεργή στα social media η 89χρονη σταρ (με όλη τη σημασία της λέξης) δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές της ενώ δεν σταματά τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις με πιο πρόσφατη αυτή στην Αυλή των Χρωμάτων της ΕΡΤ.

{https://www.instagram.com/p/CoPIwPuAHtN/}

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στην Αθήνα και το γιόρτασε χορεύοντας ζεϊμπέκικο του Κωνσταντίνου Αργυρού

Στην προσωπική της ζωή, την οποία, βέβαια κρατά ιδιωτική, η Ζωζώ έχει στο πλευρό της τον κύριο Πύρρο Αναγνωστόπουλο, με τον οποίο, όμως σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις. Πρόσφατα, οι δυο τους απόλαυσαν μία βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πιασμένοι χέρι χέρι και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

zwzw1

zwzw2

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, όμως κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε παραδεχτεί πως είναι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, χωρίς να τον κατανομάζει. "Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πώς είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα", είχε πει χαρακτηριστικά.