Priscilla Presley: Selfie από γεύμα με φίλο της στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της Lisa Marie

09.02.2023
Priscilla Presley: Selfie από γεύμα με φίλο της στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της Lisa Marie

Κάτι λιγότερο από ένα μήνα από την απώλεια της κόρης της Lisa Marie, η Priscilla Presley έκανε εμφάνιση στο instagram, βγάζοντας selfie με τον Bam Margera.

«Γεύμα με την Priscilla [sic] Presley» έγραψε στο ποστ του ο 43χρονος πρώην επαγγελματίας skateboarder, κασκαντέρ, τηλεοπτική προσωπικότητα και σκηνοθέτης, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως ένα από τα αστέρια του ριάλιτι του MTV, Jackass.

{https://www.instagram.com/p/CoYLUC6PmaT/?hl=en}

Σε άλλη ανάρτηση, ο Bam πόζαρε με πλατύ χαμόγελο ενώ η 77χρονη κοκκινομάλλα Priscilla φαινόταν να κοιτάζει τον πεντάχρονο γιο του. «Η Priscilla Presley παρακολουθεί τον Phoenix τον λύκο», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

{https://www.instagram.com/p/CoYQSgKvgTx/?hl=en}

Η Riley Keough μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, πριν από τον θάνατό της

Η Priscilla ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του γιου του Bam, τον οποίο μοιράζεται με τη σύζυγό του, Nicole Boyd. «Χρόνια πολλά Phoenix», είπε η Priscilla στο βίντεο. «Στον λύκο!». Τόσο ο Bam όσο και η Priscilla έκαναν σήμα με τον αντίχειρά τους για το γλυκό κλιπ.

{https://www.instagram.com/reel/CoYnQKrANSO/}

Το μεσημεριανό ραντεβού των δύο φίλων έρχεται μια εβδομάδα αφότου η Priscilla απέτισε φόρο τιμής στην αείμνηστη κόρη της μέσω του Instagram την ημέρα των γενεθλίων της. «Σήμερα θα ήταν τα 55α γενέθλια της Lisa».

{https://www.instagram.com/p/CoIlkQmPZoA/}

«Επιθυμία μου είναι να προστατέψω τα τρία εγγόνια μου και να κρατήσω την οικογένειά μας ενωμένη. Από την πρώτη στιγμή που κράτησα τη Lisa στην αγκαλιά μου, την προστάτεψα, την αγάπησα και την καθοδήγησα, όπως έκανα και με τον γιο μου (Navarone Garibaldi)», ξεκίνησε η μακροσκελής λεζάντα της. «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και πρέπει να μάθω να ζω χωρίς τη μοναχοκόρη μου. Σας αγαπάμε πραγματικά όλους και αισθανόμαστε τις προσευχές σας. Σας ευχαριστούμε πολύ που νοιάζεστε τόσο βαθιά για την οικογένειά μας».

Η μητέρα της Lisa έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο για τον «θόρυβο» γύρω από τη διαμάχη για το καταπίστευμα κληρονομιάς της εκλιπούσας κόρης της. «Αγαπούσα τον Elvis πολύ όπως αγαπούσε και εμένα. Η Lisa είναι αποτέλεσμα της αγάπης μας», ήταν η δήλωσή της στο PEOPLE στις 3 Φεβρουαρίου. «Το να σκεφτεί κάποιος κάτι διαφορετικά θα ήταν παρωδία της οικογενειακής κληρονομιάς και θα ήταν ασέβεια για όσα άφησε πίσω του ο Elvis στη ζωή του».

Η Priscila Presley έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της κόρης της εν μέσω οικονομικού σκανδάλου

Η Priscilla δεν κατονόμασε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά έδωσε μια δημόσια απάντηση. «Αυτό το άτομο δεν είναι εκπρόσωπος του Elvis ή της οικογένειάς μας. Δώστε μας τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε μαζί και να το λύσουμε αυτό», συνέχισε. «Παρακαλώ αγνοήστε τον "θόρυβο". Καθώς ήμουν πάντα εκεί για την κληρονομιά του Elvis, την οικογένειά μας και τους θαυμαστές μας, θα συνεχίσω να χαράσσω μια πορεία προς τα εμπρός με σεβασμό, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, ακεραιότητα και αγάπη».