Selena Gomez: Φωτογραφίζεται μαζί με νέο έρωτα αλλά δηλώνει single στα social media - Εκείνος το ξέρει;

09.02.2023
Selena Gomez: Φωτογραφίζεται μαζί με νέο έρωτα αλλά δηλώνει single στα social media - Εκείνος το ξέρει;
Μπερδεμένα τα πράγματα για την προσωπική ζωή της Selena Gomez για την οποία οι πληροφορίες (και οι φωτογραφίες) λένε ότι είναι σε σχέση αλλά η ίδια α΄λλα δηλώνει δημοσίως!

Τι κάνει, όμως, αυτόν τον καιρό η Selena Gomez; Αρχικά η 30χρονη σταρ συνεχίζει τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του Only Murders in the Building (με πρωταγωνίστρια και την Meryl Streep πια), περνά χρόνο με την αξιολάτρευτη μικρή της αδελφή και δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ. Και πραγματικά είναι υπέροχη!

{https://www.instagram.com/p/CnifoY3DRcH/}

{https://www.instagram.com/p/CoIvuETLn84/}

Σε άλλα νέα της Selena, φαίνεται να βγαίνει με τον Drew Taggart των Chainsmokers και μια πηγή μόλις πρόσφατα ανέφερε στο Us Weekly (το οποίο ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τη σχέση τους) τα πάντα για το τι συμβαίνει. «Η Selena και ο Drew έχουν μια καταπληκτική σχέση», είπε η πηγή. «Είναι τόσο χαρούμενοι που τα πάνε καλά και θέλουν να το δοκιμάσουν». Προφανώς, είναι «και οι δύο πολύ ταιριαστοί» και ο Drew είναι «ένας τόσο ωραίος τύπος», κάτι που η Sel «αγαπά» σε αυτόν.

Η πηγή του Us Weekly ανέφερε προηγουμένως ότι η Sel και ο Drew «διασκεδάζουν πολύ μαζί» και ότι η Selena ήταν «τόσο στοργική» με τον Drew που «με δυσκολία κρατούσε τα χέρια της μακριά του».

Ακούγεται πολύ χαριτωμένο, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τα όσα λέγονται (και τις φωτογραφίες της Selena και του Drew μαζί), η τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε single σε πρόσφατο story! Τι να εννοεί, αραγε; Και επιπλέον, ο Taggart το ξέρει;

img 7359 1675339203