Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα: Τα πρώτα "σημεία ζωής" μετά την αποβολή από το Survivor και τα Unfollow

09.02.2023
Ασημίνα Χατζηανδρέου - Κατερίνα Δαλάκα: Τα πρώτα "σημεία ζωής" μετά την αποβολή από το Survivor και τα Unfollow
Οι δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star δεν έχουν εμφανιστεί κάπου ακόμη, όμως έδωσαν μερικά σημεία ζωής που έχουν το δικό τους νόημα.

Σχεδόν 10 μέρες μετά την πρωτοφανή απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star να αποβάλει την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα αφού τις έπιασε με κινητό και τσιγάρο αντίστοιχα, παραβαίνοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, και έχουμε τις πρώτες αντιδράσεις εκ μέρους τους.

Η Κατερίνα Δαλα΄κα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instgram και πλάι σε μια φωτογραφία με μια γκριμάτσα όλο νόημα αναφέρθηκε στο κινητό που την κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε παράνομα.

"Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου ..", γράφει η αθλήτρια στη λεζάντα ενώ το υ΄φος της λέει πολλά περισσότερα και δεν σταμάτησε εκεί.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη από το "Πρωινό Μας", η Κατερίνα Δαλάκα έκανε unfollow τον Στάθη Σχίζα (ο οποίος είναι στενός φίλος του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος ήταν ο παίκτης που τις "έδωσε" στην παραγωγή) και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κόβοντας σιγά σιγά "αχρείαστους δεσμούς".

{https://www.instagram.com/p/CoahL_zOh31/}

Από την πλευρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει "εμφανιστεί" με κανέναν τρόπο, όμως η Μαρία Αντωνά σήμερα έκανε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" που την αφορά.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, λοιπόν, η οποία εξέφρασε και την απορία της σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος τρίτος που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Ασημίνας ή όχι, αποκάλυψε ότι εκείνη σταμάτησε να ακολουθεί (ή έκανε unfollow, αν προτιμάτε) τόσο εκείνη όσο και τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη. Σημείωσε δε η Μαρία Αντωνά ότι αυτό συνέβη ύστερα από ένα story που έκανε ο ποδοσφαιριστής μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη. "Κάρμα" έγραφε τότε ο Άρης Σοϊλέδης όμως η σύντροφός του εξήγησε ότι αυτό "δεν πήγαινε" στην Ασημίνα, αλλά αφορούσε τις εποχές που είχε κι εκείνος κατηγορηθεί άδικα για χρήση κινητού στον Άγιο Δομίνικο.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZL6VeSqzEsc}

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες θέλουν τις διαπραγματεύσεις του Accun με τα δυο κορίτσια να απέβησαν άκαρπες και εκείνες να επιστρέφουν οριστικά στην Ελλάδα... οσωνούπω! Αναμένουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 15:43