Selena Gomez: Ο νέος φημολογούμενος σύντροφός της είναι διάσημος τραγουδιστής

18.01.2023
Selena Gomez: Ο νέος φημολογούμενος σύντροφός της είναι διάσημος τραγουδιστής
Οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα να διασκεδάζουν και να γελάνε παίζοντας bowling

Η Selena Gomez και ο Drew Taggart φαίνεται ότι επιβεβαίωσαν το φημολογούμενο ειδύλλιό τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας και ηθοποιού και του μέλους των Chainsmokers σε ένα ραντεβού στο The Gutter, μια αίθουσα bowling της Νέας Υόρκης.

Gerard Pique: Απαντάει με το δικό του σαρκαστικό τρόπο στο νέο τραγούδι της Shakira

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι το ζευγάρι φαινόταν να γελάει και να περνάει καλά. Σύμφωνα με το Us Weekly, το ζευγάρι είναι «πολύ χαλαρό και χαμηλών τόνων» αυτή τη στιγμή, αλλά «διασκεδάζουν πολύ μαζί». «Δεν προσπαθούν να κρύψουν το φλερτ τους», είπε μια πηγή, σημειώνοντας ότι στους μουσικούς αρέσει «να πηγαίνουν για bowling και για σινεμά».

Κim Kardashian: Δεν είναι και πολύ καλή η γνώμη της για τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori

Η ίδια πηγή πρόσθεσε επίσης ότι η Gomez είναι «τόσο στοργική» με τον DJ και «δύσκολα μπορεί να κρατήσει τα χέρια της μακριά του». Εν μέσω των νέων αυτών φημών, η πιο πρόσφατη πρώην κοπέλα του, Eve Jobs, φαίνεται να έχει απενεργοποιήσει το Instagram της. Το 24χρονο μοντέλο —η οποία είναι κόρη του αείμνηστου ιδρυτή της Apple, Steve Jobs— και ο επιτυχημένος μουσικός άρχισαν να βγαίνουν το καλοκαίρι, αλλά τελικά χώρισαν «εντελώς φιλικά».

Ο Taggart είχε στο παρελθόν σχέση με τα μοντέλα Haley Rowe, Meredith Mickelson και Chantel Jeffries, ενώ η Gomez έχει διατηρήσει την προσωπική της ζωή ιδιωτική μετά τον χωρισμό της από το The Weeknd τον Οκτώβριο του 2017.