Lisa Marie Presley: Η επίσκεψη στον τάφο του γιου της λίγες μέρες πριν τον θάνατό της και τα λόγια που μοιράστηκε με φίλο της

18.01.2023
Lisa Marie Presley: Η επίσκεψη στον τάφο του γιου της λίγες μέρες πριν τον θάνατό της και τα λόγια που μοιράστηκε με φίλο της
Και ενώ τα ακριβή αίτια για τον θάνατο της Lisa Marie Presley ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά και οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται ο καλός της φίλος David Kessler αποκαλύπτει τι έγινε στην τελευταία τους επίσκεψη στον τάφο του μοναχογιού της που αυτοκτόνησε το 2020 και τα όνειρα που έκανε για το μέλλον.

Η μοναχοκόρη του Elvis Presley πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 12 Ιανουαρίου βυθίζοντας σε θλίψη τη μητέρα της, Priscila, τις κόρες της Riley Keough (34) και Finley και Harper (14), φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ήταν μόλις 54 ετών και οι ιατροδικαστικές έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν αυτήν την ανακοπή δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Σε λίγες μέρες η Lisa Marie πρόκειται να ταφεί στην Graceland, τη θρυλική έπαυλη του πατέρας της, απέναντι από τον τάφο του ίδιου και δίπλα σε αυτόν του μοναχογιού της, Benjamin, την αυτοκτονία του οποίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ!

Σήμερα, ο στενός της φίλος David Kessler, μίλησε στο People και αποκάλυψε την τελευταία κουβέντα που είχαν οι δυο τους την παραμονή της 8ης Ιανουαρίου, που θα ήταν τα 88α γενέθλια του Elvis, όταν εκείνη τον πήρε στην τελευταία (όπως προέκυψε) επίσκεψη στους τάφους των αγαπημένων της.

Sarah Ferguson: Η στενή φιλία της με την Lisa Marie Presley και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της

"Καθίσαμε πλάι στον τάφο του Ben χωρίς να μιλάμε για αρκετή ώρα. Μου έδειξε το σημείο που θα γινόταν ο δικό της μια μέρα ακριβώς απέναντι από του πατέρα της κι εγώ της είπα 'Όχι για πολύ καιρό, ακόμη' κι εκείνη μου απάντησε, 'Όχι, έχω πολλά πράγματα να κάνω ακόμη", θυμήθηκε ο Kessler, συγγραφέας και ειδικές σε θέματα πένθους με τον οποίο η Lisa Marie συνδέθηκε φιλικά μετά την αυτοκτονια του γιου της το 2020, τονίζοντας πόσο ενθουσιασμένη ήταν εκείνη για όλα όσα είχε μπροστά της. Δεν προλαβε όμως!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 13:50