Priscila Presley - Riley Keugh: Επίσημη ανακωχή για γιαγιά και εγγονή - Η κοινή δημόσια εμφάνιση

16.01.2024
Priscila Presley - Riley Keugh: Επίσημη ανακωχή για γιαγιά και εγγονή - Η κοινή δημόσια εμφάνιση
Photo: @RileyKeugh
Έναν χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Lisa Marie Presley η μητέρα και η κόρη της ποζάρουν ξανά αγκαλιά δείχνοντας να έχουν αφήσει πίσω τους ό,τι τους χώρισε κάποια στιγμή.

Η Riley Keough ήταν υποψήφια στα χθεσινά βραβεία Emmy, για την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά Daisy Jones & The Six και η γιαγιά της ήταν εκεί για να τη στηρίξει. Η συνάντηση αυτή, βέβαια, έρχεται μερικούς μήνες μετά τη δικαστική διαμάχη των δύο γυναικών και έχει τη δική της βαρύτητα.

Η 34χρονη εγγονή του Βασιλιά Elvis και η 78χρονη γιαγιά της πόζαραν όλο χαμόγελα στον φακό ενώ και οι δύο είχαν επιλέξει (μαύρες) δημιουργίες του Οίκου Chanel για την περίσταση.

{https://www.instagram.com/p/C2JIt5wueww/}

Το οικογενειακό reunion έρχεται για να επισφραγίσει ότι «όλα είναι καλά» μεταξύ τους πια.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο της Lisa Marie τον Ιανουάριο του 2023 και ενώ αρχικά η μητέρα και η κόρη της στάθηκαν μαζί και ενωμένες απέναντι στην τραγωδία, πολύ σύντομα, και συγκεκριμένα όταν μπήκαν στη μέση οικονομικά θέματα αυτό άλλαξε.

Βλέποντας ότι χάνει τα κεκτημένα της, η Priscilla Presley προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της, σύμφωνα με την οποία όλη η περιουσία που είχε αποκτήσει από τον πατε΄ρα της πέρασε στα δικά της παιδιά και μόνο, ξεκινώντας μια διαμάχη άνευ προηγουμένου με τις οικογενειακές σχέσεις, προφανώς, να παγώνουν.

Η αναστάτωση αυτή, βέβαια, έληξε με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε μία συμφωνία, η οποία εγκυροποιήθηκε και από δικαστή τον Νοέμβριο. Σε δήλωση που έκανε τότε στον Τύπο, η Priscila καταστούσε σαφές πως «η οικογένειά της ήταν πιο δυνατή από ποτέ», διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως η ίδια προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της καθώς και ότι στράφηκε δικαστικά εναντίον της εγγονής της.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, και τώρα και με τη βούλα του... κόκκινου χαλιού!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.01.2024 - 13:43