Lisa Marie Presley: Το τελευταίο "αντίο" και η συγκινητική αποκάλυψη για την άγνωστη εγγονή της

23.01.2023
Lisa Marie Presley: Το τελευταίο "αντίο" και η συγκινητική αποκάλυψη για την άγνωστη εγγονή της
Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην εμβληματική Graceland του Elvis Presley μία τελετή κατά την οποία γιορτάστηκε η ζωή της μοναχοκόρης του, Lisa Marie, η οποία πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 12 Ιανουαρίου και τάφηκε απέναντι από τον πατέρα της και πλάι στον μοναχογιό της. Επρόκειτο για μια πολύ συγκινητική τελετή όπου έγινε γνωστή και μία ιδιότητά της που δεν γνωρίζαμε, αυτή της γιαγιάς.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για να τιμήσουν τη ζωή και τη μνήμη της αδικοχαμένης Lisa Marie ήταν και ο σύζυγος της μεγαλύτερης κόρης της, Riley Keough. Με βαθιά συγκίνηση, ο Ben Smith-Petersen, διάβασε ένα γράμμα που έγραψε για τη μητέρα της η Riley, η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και από αυτά που ακούσαμε, προέκυψε και η επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη!

"Ελπίζω να μπορέσω να αγαπήσω την κόρη μου όπως με αγάπησες κι εσύ, όπως αγάπησες τον αδελφό μου και τις αδελφές μου. Σ' ευχαριστώ που για όσα μου έδωσες, δύναμη, την καρδιά μου, το κουράγιο μου, την αίσθηση του χιούμορ, τους τρόπους μου, τα νεύρα μου, την τρέλα μου... Είμαι προϊόν της καρδιάς σου, οι αδελφές μου είναι προϊόντα της καρδιάς σου, ο αδελφός μου είναι προϊόν της καρδιάς σου", διάβασε ο Smith-Petersen ανάμεσα στα όσα έγραψε η γυναίκα του για την πεθερά του και συγκίνησε ιδιαιτέρως.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια και η γέννηση της κόρης του δεν είναι γνωστή, όμως μετά την αποκάλυψη εκπρόσωπός τους επιβεβαίωσε πως το κοριτσάκι γεννήθηκε το 2022.

Η Lisa Marie Presley πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 12 Ιανουαρίου βυθίζοντας σε θλίψη τη μητέρα της, Priscila, τις κόρες της Riley Keough (34) και Finley και Harper (14), φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ήταν μόλις 54 ετών και δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τον θάνατο του γιου της, Ben, ο οποίος αυτοκόνησε το 2020.


Αν θέλεις να δεις την τελετή, στην οποία μεταξύ άλλων, εκτός της μητέρας της, Priscila, η οποία διάβασε ένα γράμμα που έγραψαν οι δίδυμες κόρες της, μίλησαν και η Sarah Ferguson, δούκισσα του York, ο πρώην δήμαρχος του Memphis ο μάνατζερ Jerry Schilling, ενώ τραγούδησαν οι Axl Rose, Alanis Morissette και Jason Clark and The Tennessee Mass Choir, μπορείς να κλικάρεις στον σύνδεσμο.

Ζωή Κίττα

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 13:50