Priscilla Presley: Όσα έγιναν στην τελευταία συνάντηση με την κόρη της, Lisa Marie, λίγες ώρες πριν εκείνη φύγει από τη ζωή

Priscilla Presley: Όσα έγιναν στην τελευταία συνάντηση με την κόρη της, Lisa Marie, λίγες ώρες πριν εκείνη φύγει από τη ζωή
Η Priscilla Presley έδωσε λεπτομέρειες για την τελευταία συνάντηση που είχε με την κόρη της, Lisa Marie, σε μια πρόσφατη και ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στο Hollywood Reporter.

Μιλώντας για την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Lisa Marie στις Χρυσές Σφαίρες για την ταινία Elvis του Baz Luhrmann με πρωταγωνιστή τον Austin Butler, η Priscilla αποκάλυψε τα όσα έγιναν στην τελευταία συνάντηση μητέρας-κόρης, η οποία ξεκίνησε με γέλια αλλά δυστυχώς δεν είχε ανάλογη κατάληξη.

{https://www.instagram.com/p/CnSTTg8ob1L/}

«Μόλις είχαμε φτάσει εκεί και κατεβήκαμε όλες αυτές τις σκάλες», θυμήθηκε η Priscilla στη συνέντευξη. «Σκόνταψα λίγο γιατί φορούσα αυτά τα ψηλοτάκουνα και άρχισε να γελάει τόσο δυνατά», συνέχισε η 78χρονη ηθοποιός. «Άρχισα να γελάω. Δεν είχαμε πιει ούτε ένα ποτό ακόμα. Μου είπε, "Θεέ μου, μαμά, δεν μπορείς να πιεις ούτε ένα ποτό"».

Στη συνέχεια, οι δύο τους κάθισαν για να παραγγείλουν ποτά πριν η βραδιά πάρει μια δυσάρεστη τροπή. «Μαμά, πονάει πολύ το στομάχι μου», θυμήθηκε η Priscilla να της λεει η κόρη της και μετά οι δύο τους σηκώθηκαν «αμέσως» και έφυγαν.

{https://www.youtube.com/watch?v=XnW-hHUTEFo}

Μόλις μια μέρα μετά την παρουσία της στη λαμπερή εκδήλωση, η Lisa Marie μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο West Hills κοντά στο σπίτι της στο Καλαμπάσας, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα, στις 12 Ιανουαρίου, μετά από δεύτερη καρδιακή ανακοπή.

«Η Priscilla Presley και η οικογένεια Presley είναι συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης τους Lisa Marie», αναφερόταν σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την οικογένεια.

Τον Ιούλιο, οι Times δημοσίευσαν ένα αντίγραφο της έκθεσης νεκροψίας της Lisa Marie που έφερε την υπογραφή του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η οποία προσδιόριζε την αιτία θανάτου της ως «απόφραξη του λεπτού εντέρου».

«Η απόφραξη είχε τη μορφή ενός μικρού μπολ που προκλήθηκε από συμφύσεις που αναπτύχθηκαν μετά από βαριατρική επέμβαση πριν από χρόνια», ανέφερε η έκθεση προσθέτοντας ότι «Αυτή είναι μια γνωστή μακροχρόνια επιπλοκή αυτού του τύπου χειρουργικής επέμβασης».

Μετά τον τραγικό θάνατο της Lisa Marie σε ηλικία μόλις 54 ετών, η μητέρα της αγωνίζεται να σταθεί όρθια εν μέσω της θλίψης της.

«Η Priscilla είναι απαρηγόρητη, αλλά ξέρει ότι πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για να σταθεί στα κορίτσια της Lisa Marie», είπε στο New Idea νωρίτερα φέτος ένας άνθρωπος της οικογένειας.

{https://www.instagram.com/p/BkRw2Klhvdb/}

«Θα κάνει τα πάντα για να τις βοηθήσει να το ξεπεράσουν αυτό. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το θέμα στην ηλικία της Priscilla, αλλά επιμένει να σταθεί στο ύψος του καθήκοντος. Πραγματικά, δεν έχει άλλη επιλογή».

Σε ένα δικό της φόρο τιμής στο μοναχοπαίδι της, η Priscilla έγραψε ότι το κοριτσάκι της ήταν «η πιο παθιασμένη, δυνατή και στοργική γυναίκα».

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2023 - 12:56