Lisa Marie Presley: Πέθανε ξαφνικά η μοναχοκόρη του Elvis, σε ηλικία 54 ετών

13.01.2023
Lisa Marie Presley: Πέθανε ξαφνικά η μοναχοκόρη του Elvis, σε ηλικία 54 ετών
Η Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες βράδυ (12/1/2022) παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή ξανά και ξανά ύστερα από ανακοπή που υπέστη. Ήταν μόλις 54 ετών.

Την είδηση για τον θάνατο της 54χρονης μουσικού έκανε η μητέρα της, Priscilla, λίγες ώρες αφού είχε ζητήσει από τους followers της να προσεύχονται για εκείνη.

"Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ μαζί σας τα άσχημα νέα ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε", γράφει η 77χρονη Priscila σε δήλωσή της συμπληρώνοντας ότι "Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και τρυφερή γυναίκα που γνώρισε ποτέ.

Το προηγούμενο βράδυ, όπως είχε μεταδώσει το TMZ, η μοναχοκόρη του Elvis υπέστη καρδιακή προσβολή και οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σπίτι της ύστερα από τηλεφώνημα, τη βρήκαν αναίσθητη. Φέρεται να ανέκτησαν τον σφυγμό της με ΚΑΡΠΑ πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου ώρες αργότερα και ύστερα από μερικές ακόμη κρίσεις, μπήκε σε τεχνητό κώμα με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη. Τελικά υποτροπίασε και τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.

Θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση για τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ωστόσο, αναφορές για ναρκωτικά και άλλες ουσίες δεν έχουν γίνει.

Δύο μέρες νωρίτερα, η Lisa Marie είχε δώσει το "παρών" στις Χρυσές Σφαίρες μαζί με τη μητέρα της, προκειμένουν να στηρίξουν με τον Austin Butler ο οποίος ενσάρκωσε τον Elvis στην ομώνυμη υπερπαραγωγή του Buz Lurman και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.

"Η Priscila Presley και η οικογένεια είναι σοκαρισμένοι και καταρακωμένοι από τον τραγικό θάναο της πολυαγαπημένης τους Lisa Marie. Είναι βαθύτατα ευγνώμονες για τη σήριξη, την αγάπη και τις προσευχές όλων και ζητούν διακριτικότητα αυτές τις δύσκολες στιγμές", διαβάζουμε στην ανακοίνωση της οικογένειας μέσα από τον λογαριασμό @visitgraceland

Η αυτοκτονία του μοναχογιού της

Η τραγωδία είχε "χτυπήσει" την πόρτα της Lisa Marie πριν από τρία χρόνια όταν ο μοναχογιός της, Benjamin Keough, γιος της με τον πρώτο της σύζυγο, μουσικό Danny Keough, έδωσε μόνος τέλος στη ζωή του.

Ο Ben ήταν μόλις 27 ετών και είχε στόχο να ακολουθήσει στα πατήματα των γονιών του και του θρυλικού παππού του στον οποίο έμοιαζε συγκλονιστικά, όμως, φαίνεται, ότι δεν κατάφερε να τιθασεύσει τους δαίμονές του και στις 17 Μαρτίου 2020... πάτησε τη σκανδάλη.

Η Lisa Marie και ο Ben ήταν πάρα πολύ δεμένοι και μάλιστα στη γιορτή της μητέρας το 2009 είχαν κάνει και το ίδιο τατουάζ.

H Lisa Marie είχε ακόμη τρία παιδιά, τη μεγαλύτερη αδελφή του Ben -και καλλονή, επίσης- ηθοποιό και μοντέλο, Riley Keough (34) και τις 14χρονες δίδυμες ετεροθαλείς αδελφές τους, Finley και Harper, καρπό του έρωτα της Lisa Marie με τον δεύτερο (και πρώην, επίσης) σύζυγό της, Michael Lockwood. Στη φωτογραφία η μοναχοκόρη του Elvis και της Priscila με τα τέσσερα παιδιά της το 2019.

Τελευταία επίσημη εμφάνιση που είχαν κάνει όλες οι γυναίκες του Elvis μαζί ήταν για την προώθηση της ομώνυμης ταινίας του Buz Lurman, την οποία καθοδήγησαν και στηριξαν με κάθε τρόπο.

Ζωή Κίττα