Lisa Marie Presley: Υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

13.01.2023
Lisa Marie Presley: Υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με το TMZ, η 54χρονη Lisa Marie Presley υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι της στο Calabasas. Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σημείo, λέγεται ότι χρειάστηκε να την επαναφέρουν πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δύο μέρες μετά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες η μοναχοκόρη του Elvis φέρεται να περνά μια περιπέτεια με την υγεία της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, νοσηλευτές που έφτασαν στο σπίτι της ύστερα από τηλεφώνημα, βρήκαν την 54χρονη Lisa Marie αναίσθητη και ανέκτησαν τον σφυγμό της πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, με την κατάστασή της, όμως, να παραμένει ασαφής.

Μόλις πριν από δύο μέρες, η Lisa Marie που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει -κατά τα δικά της λεγόμενα- την αυτοκτονία του μοναχογιού της πριν από δυο χρόνια- έδωσε το "παρών" στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών μαζί με τη μητέρα της, Priscila. Οι δύο τους στήριξαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο τον Austin Butler ο οποίος ενσάρκωσε τον Elvis στην ομώνυμη υπερπαραγωγή του Buz Lurman και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.