Gwyneth Paltrow για τα 90s:"Έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν"

12.01.2023
Gwyneth Paltrow για τα 90s:"Έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν"
Η ηθοποιός αναπολεί τη δεκαετία του '90 και τα έξαλλα πάρτι που συνέβαιναν στο Hollywood

Η Gwyneth Paltrow αναπόλησε τις άγριες νύχτες και τα πάρτυ της δεκαετίας του '90, όταν κανείς δεν μπορούσε να την παρακολουθήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ήταν υπέροχο – Έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν!» είπε η 50χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στο "The Late, Late Show With James Corden".

Gisele Bündchen: Μια super sexy φωτογράφηση στην πρώτη της καμπάνια μετά το διαζύγιο της

Η Paltrow, η οποία μεγάλωσε στο Manhattan, πρόσθεσε ότι η διαμονή της σε αυτήν την πόλη της έδινε ένα πρόσθετο κάλυμμα μυστικότητας. «Ειδικά στη Νέα Υόρκη δεν υπήρχαν παπαράτσι», συνέχισε. «Θα μπορούσες να φύγεις από ένα μπαρ και να πας σπίτι με κάποιον τυχαίο και κανείς δεν θα το μάθαινε».

Η σταρ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα χρόνια της νεότητας της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Rob Lowe, εξηγώντας το πώς η σύζυγός του, η makeup artist Sheryl Berkoff, της έμαθε πώς να κάνει στοματικό σεξ στα γυρίσματα μια μέρα.

Emily Ratajkowski εναντίον Ellen DeGeneres: Πώς μια συνέντευξη της Taylor Swift εξόργισε το μοντέλο

«Γνώρισα τη Sheryl και με έπιασε αμέσως εμμονή μαζί της», είπε η ιδρύτρια του Goop στον Lowe για την πρώτη τους συνάντηση στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν η Paltrow ήταν γύρω στα «15 ή 16». «Πρώτα από όλα, έβγαινε με τον Keanu Reeves, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος μου διάσημος. Και ήταν τόσο cool».

Σύμφωνα με την Paltrow, η Berkoff γνώριζε ότι η έφηβη ηθοποιός «έκλεβε τσιγάρα και θα κάπνιζε μαζί μου πίσω στα παρασκήνια». Η επαγγελματίας ομορφιάς «μου έμαθε επίσης πώς να κάνω στοματικό σεξ», είπε η γκουρού ευεξίας. «Απλώς τη λάτρεψα. Νόμιζα ότι ήταν κυριολεκτικά η πιο κουλ γκόμενα όλων των εποχών και ήταν τόσο φοβερή για μένα και ήμουν παιδί γυμνασίου».

Αν και η Paltrow είναι πλέον μαμά εφήβων - έχει την 18χρονη κόρη Apple και τον 16χρονο γιο Moses, με τον πρώην σύζυγό της Chris Martin - εξακολουθεί να αφήνει έξω την περιπετειώδη πλευρά της μια στο τόσο, πολλές φορές μέσω της σειράς προϊόντων της, που περιλαμβάνουν έναν δονητή και το διάσημο κερί της «Smells Like My Vagina».