Η Shakira εκθέτει περισσότερο από ποτέ τον Gerard Piqué με το νέο της τραγούδι

12.01.2023
Η Shakira εκθέτει περισσότερο από ποτέ τον Gerard Piqué με το νέο της τραγούδι
Το μουσικό βίντεο για το κομμάτι συγκέντρωσε περισσότερες από 26 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 12 ώρες του στο YouTube

Η Shakira μιλά έξω από τα δόντια για τον πρώην και πατέρα των δυο παιδιών της, Gerard Piqué, στο νέο της τραγούδι. Παρόλα αυτά, η Κολομβιανή pop star δεν κατονομάζει ρητά τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στο κομμάτι που παρήγαγε ο Αργεντινός μουσικός Bizarrap.

Emily Ratajkowski εναντίον Ellen DeGeneres: Πώς μια συνέντευξη της Taylor Swift εξόργισε το μοντέλο

«Με άφησες γείτονα στην πεθερά, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο Δημόσιο», τραγουδά και εξομολογείται για την επικείμενη δίκη της για φερόμενη φορολογική απάτη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η ίδια αρνείται ότι έκανε αδίκημα.

Η Σακίρα φαίνεται επίσης να κρίνει τη νέα κοπέλα του Pique εν μέσω φημών για απιστία του, λέγοντας ότι «αντάλλαξε μια Ferrari με ένα Twingo» και «ένα Rolex με ένα Casio». Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστός για την αγάπη του για τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα ρολόγια.

Drew Barrymore - Kate Hudson: Μίλησαν για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους με τους πρώην συζύγους τους

«Ένας λύκος σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα», προσθέτει σε άλλο σημείο, μια αναφορά στην επιτυχία της «She Wolf». Το μουσικό βίντεο για το κομμάτι συγκέντρωσε περισσότερες από 26 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 12 ώρες του στο YouTube.