Lisa Marie Presley: Τα συγκινητικά "αντίο" στα social media

13.01.2023
Lisa Marie Presley: Τα συγκινητικά "αντίο" στα social media
Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της Lisa Marie Presley κάνει ακόμη τον γύρο του διαδικτύου και δεν μπορεί να γίνει πιστευτή. Η μοναχοκόρη του "Βασιλιά" και της Priscila έφυγε από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 54 ετών.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό της Lisa Marie, διάσημοι φίλοι της την αποχαιρετούν δημόσια. Μεταξύ των αναρτήσεων αυτών ξεχωρίσαμε μερικές και τις μοιραζόμαστε.

Μία μακροσκελή ανάρτηση αφιερωμένη στη, 54χρονη μουσική που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή μοιράστηκε η Rita Wilson η οποία είχε έρθει πολύ κοντά τόσο με τη Lisa Marie όσο και με τη μητέρα της, τα τελευταία χρόνια, όσο ο σύζυγός της, Tom Hanks, γύριζε αρχικά και προωθούσε στη συνέχεια την ταινία "Elvis" του Buz Lurman στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Austin Butler στον ρόλο του Presley.

"Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει από τον ξαφνικό και σοκαριστικό θάνατο της Lisa Marie Presley απόψε. [...] Ήταν τίμια και ευθύς, εύθραυστη και ανυπομονούσε για την ταινία, μέσα από την οποία θα γιόρταζε τον πατέρα της", γράφει η Wilson και θυμάται που τους έδειξε ιδιωτικά το σπίτι της, τη θρυλική Graceland του Elvis ενώ προτρέπει τον κόσμο να ακούσει τη μουσική της αν δεν το έχει ήδη κάνει. Στέλνοντας τις σκέψεις και την αγάπη της στην Priscila πάνω απ' όλα ("Καμία μητέρα δεν θα πρέπει να χάνει το παιδί της", γράφει συγκεκριμένα) υπογράφει για την ίδια και τον σύζυγό της.

Ο ίδιος ο Tom Hanks έκανε μια πιο λιτή αλλά το ίδιο τρυφερή ανάρτηση."Είμαστε καταρακωμένοι από τον χαμό της Lisa Marie Presley", γράφει ο σταρ και υπογράφει ομοίως για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Το δικό του "αντίο" μοιράστηκε και ο John Travolta. "Lisa, μωρό μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Θα μου λείψεις αλλά ξέρω ότι θα σε δω ξανά", γράφει ο ηθοποιός στέλνοντας την αγάπη του στις Riley, Priscilla, Harper και Finley.

Συντετριμένη η Pink μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία και λόγια αγάπης και θαυμασμού. "Lisa Marie ήσουν μοναδική. Αστεία, έξυπνη, ευαίσθητη, ταλαντούχα, πνευματώδης, δυνατή, στοργική, γενναιόδωρη, επικριτική αλλά πάντα με την καλή έννοια, πιστή και λάτρευες τα παιδιά σου", γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια και καταλήγει με την ευχή να βρει η ψυχή της φίλης της ηρεμία.