Lisa Marie Presley: Έξι μήνες μετά τον θάνατό της αποκαλύφθηκε η αιτία από την οποία πέθανε

14.07.2023
Η Lisa Marie με την κόρη της Riley στην τελευταία τους κοινή φωτογραφία λίγες μέρες πριν από τον ξαφνικό θάνατό της
Η Lisa Marie με την κόρη της Riley στην τελευταία τους κοινή φωτογραφία λίγες μέρες πριν από τον ξαφνικό θάνατό της
Η είδηση για τον θάνατο της μοναχοκόρης του Elvis Presley τον περασμένο Ιανούαριο είχε σοκάρει όλο τον κόσμο. Σήμερα μαθαίνουμε τι ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της τόσο ξαφνικά στα 54 της χρόνια, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της νεκροψίας.

Ήταν η περίοδος των κινηματογραφικών βραβείων και η ταινία Elvis του Baz Lurman βρισκόταν σε όλες τις λίστες με την κόρη και την πρώην σύζυγο του «Βασιλιά» να δίνουν το «παρών» σε όλες. Λίγο μετά τις Χρυσές Σφαίρες, όμως, έγινε γνωστό ότι η Lisa Marie Presley υπέστη καρδιακή προσβολή, διακομίστηκε στο νοσοκομείο αναίσθητη και τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα, αφήνοντας πίσω τις τρεις κόρες της που υπεραγαπούσε!

{https://www.instagram.com/p/CKzImEuhB8k/}

Η αδικοχαμένη Lisa Marie είχε ακόμη ένα παιδί, τον λατρεμένο της Benjamin, ο οποίος, έδωσε μόνος τέλος στη ζωή του, μην καταφέρνοντας, προφανώς να τιθασεύσει τους δαίμονές του. Στις 17 Μαρτίου 2020... πάτησε τη σκανδάλη και βύθισε τη μητέρα του σε ένα πένθος από το οποίο δεν βγήκε ποτέ!

Ο Ben και η Riley (34) είχαν πατέρα τον πρώτο σύζυγο της Lisa Marie, μουσικό Danny Keough και οι 14χρονες δίδυμες ετεροθαλείς αδελφές τους, Finley και Harper, καρποί του έρωτα της Lisa Marie με τον δεύτερο (και πρώην, επίσης) σύζυγό της, Michael Lockwood. Στη φωτογραφία η μοναχοκόρη του Elvis και της Priscila με τα τέσσερα παιδιά της το 2019.

{https://www.instagram.com/p/By8tI88F-Eo/}

Επιστρέφοντας στα αίτια του θανάτου της όπως αποκαλύφθηκαν σήμερα καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα του Γραφείου των Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες, η Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή από απόφραξη του λεπτού εντέρου (ειλεός) η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα επέμβασης για την απώλεια βάρους που είχε κάνει παλιότερα.

{https://twitter.com/PageSix/status/1679614526935769089}

Η Riley Keough μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, πριν από τον θάνατό της

Επιπλέον, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με το ΤΜΖ, φάνηκε ότι στο αίμα της υπήρχαν οπιοειδή, όπως οξυκωδόνη και βουπρενορφίνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της εξάρτησης από οπιοειδή. Υπήρχαν επίσης «ίχνη» κουετιαπίνης, ενός αντιψυχωσικού φαρμάκου.

Όπως ήταν ανέκαθεν η επιθυμία της, η Lisa Marie ετάφη στην εμβληματική Graceland του πατέρα της, απέναντι από εκείνον και πλάι τον μοναχογιό της, στις 22 Ιανουαρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 13:27