Ricky Martin: Το σχόλιο που έκανε στην πρώτη ανάρτηση του πρώην συζύγου του μετά το διαζύγιο αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση τους

14.07.2023
Ricky Martin: Το σχόλιο που έκανε στην πρώτη ανάρτηση του πρώην συζύγου του μετά το διαζύγιο αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση τους
Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό του από τον διάσημο τραγουδιστή, ο Jwan Yosef έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και ο Ricky Martin ήταν από τους πρώτους που τη σχολίασε.

Ύστερα από 8 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο και το έκαναν με μία δήλωση υπέγραψαν από κοινού και στην οποία μιλούν για έναν γάμο που τελειώνει με αγάπη, σεβασμό και κύριο μέλημά τους τα παιδιά τους.

«Η μεγαλύτερή μας επιθυμία είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενενειακή δυναμική και μια σχέση επικεντρωμένη στην ειρήνη και στη φιλία ώστε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε από κοινοόυ τα παιδιά μας διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο», έγραφαν, μεταξύ άλλων, ο Ricky και ο Jwan οι οποίοι έχουν μαζί δυο παιδιά, την 5 ετών Lucia και τον 4 ετών Renn ενώ την οικογένεια΄ τους συμπληρώνουν οι 15χρονοι δίδυμοι Matteo και Valentino, τους οποίους ο Martin απέκτησε πριν γνωρίσει τον Josef.

{https://www.instagram.com/p/CCGuBqHnqgd/}

Διάσημοι μπαμπάδες μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Δυο φωτογραφίες του (σαν αυτές που συνήθιζε να μοιράζεται και στο παρελθόν) ανέβασε στον λογαριασμό του ο γοητευτικός συριακής και σουηδικής καταγωγής καλλιτέχνης και ο πρώην σύζυγός του σχολίασε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούσε και τον καιρό που ήταν παντρεμένοι.

{https://www.instagram.com/p/CumleI3rcif/?img_index=1}

«Hbb» γράφει ο Ricky κάτω από την ανάρτηση και, στην ουσία, γράφει «Αγάπη μου» καθώς τα τρία αυτά γράμματα, στην αραβική γλώσσα, αποτελούν συντομογραφία της λέξης «Habib» που σημαίνει ακριβώς αυτό!

1_14.png

Ricky Martin: "Έγραψα πως είμαι γκέι, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός"

Προφανώς, λοιπόν, η σχέση των δύο αντρών παραμένει, όντως, καλή και μετά το διαζύγιο, με τα παιδιά τους, όπως έχουν αναφέρει και οι ίδιο στο επίκεντρο!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 12:56