Διαζύγιο για τον Ricky Martin και τον σύζυγό του ύστερα από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά

06.07.2023
Διαζύγιο για τον Ricky Martin και τον σύζυγό του ύστερα από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά
Με μία κοινή ανακοίνωση ενημέρωσαν για τον χωρισμό τους ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef.

Για έναν γάμο που τελειώνει με αγάπη, σεβασμό και κύριο μέλημά τους τα παιδιά τους κα΄νουν λόγο οι δύο πρώην, πια, σύζυγοι.

"Ύστερα από πολλή και βαθιά σκέψη, αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος στον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδια΄ μας, τιμώντας όλα όσα ζήσαμε ως ζευγάρι αυτά τα υπέροχα χρόνια", δηλώνουν σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 ο πορτοριακός τραγουδιστής και ο συριοσουηδός καλλιτέχνης σύζυγός του.

Ricky Martin: "Έγραψα πως είμαι γκέι, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός"

"Η μεγαλύτερή μας επιθυμία είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενενειακή δυναμική και μια σχέση επικεντρωμένη στην ειρήνη και στη φιλία ώστε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε από κοινοόυ τα παιδιά μας διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο", γράφουν μεταξύ άλλων ο Ricky και ο Jwan οι οποίοι έχουν μαζί δυο παιδιά, την 5 ετών Lucia και τον 4 ετών Renn ενώ την οικογένεια΄ τους συμπληρώνουν οι 15χρονοι δίδυμοι Matteo και Valentino, τους οποίους ο Martin απέκτησε πριν γνωρίσει τον Josef.

{https://www.instagram.com/p/CuW0MiZr7Kn/}

Ο Ricky και ο Jwan γνωρίστηκαν "εικονικά" μέσω Instagram το 2015, και πέρασαν αρκετοί μήνες τέτοιου είδους επικοινωνίας μέχρι να συναντηθούν τελικά στο Λονδίνο. Ερωτεύτηκαν αμέσως, αρραβωνιάστηκακν και πανρεύτηκαν μυστικά το 2017.

Ιδού μια οικογενειακή φωτογραφία λίγο μετά την "άφιξη" του Renn το 2020.

{https://www.instagram.com/p/CCGuBqHnqgd/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2023 - 17:26