Robert de Niro: Έγινε γνωστό από τι πέθανε ο εγγονός του - Μεγάλη μάστιγα

06.07.2023
Robert de Niro: Έγινε γνωστό από τι πέθανε ο εγγονός του - Μεγάλη μάστιγα
O Robert de Niro με την κόρη του, Dedra και τον γιο της Leanardo, όχι πριν από πάρα πολλά χρόνια!
Η είδηση για τον θάνατο του 20χρονου νεαρού είναι ακόμη νωπή και αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου του.

Ο Leandro De Niro-Rodriguez, εγγονός του ζωντανού θρύλου του Hollywood πέθανε πριν από μερικές μέρες και ο λόγος ήταν νοθευμένα με φαιντανύλη χάπια που είχε προμηθευτεί. Και δεν είναι ο μόνος καθώς το φαινόμενο αυτό έχει προκαλέσει δεκάδες θανάτους σε νεαρούς που προμηθεύονται ναρκωτικά ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο.

Η αποκάλυψη έγινε από τη μητέρα του αδικοχαμένου νέου η οποία απάντησε σε σχετική ερώτηση follower στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/CuQXVDxN9wW/}

"Κάποιος του πούλησε χάπια νοθευμένα με φαιντανύλη, κάποιος που ήξερε ότι ήταν νοθευμένα αλλα΄ του τα πούλησε έτσι κι αλλιώς", είπε η χαροκαμένη Drena τονίζοντας πως ενώ όλοι αυτοί οι τύπου συνεχίζουν να διακινούν τέτοιου είδους... θάνατο, ο γιος της έφυγε για πάντα!

Ο Bradley Cooper μίλησε για τον εθισμό στην κοκαΐνη και το αλκοόλ

Η φαιντανύλη είναι ένα συνθετικό οπιοειδές που έχει προκαλέσει εκατοντάδες θανάτους από υπερβολικές δόσεις, παγκοσμίως, τελευταία. Είναι πιο επικίνδυνο σε ανθρώπους που είναι πιο ανθεκτικοί στα οπιοειδή, όπως οι έφηβοι, που γενικότερα, όμως, είναι πιο... επίφοβοι στα πάντα.

{https://www.instagram.com/p/CuTbOsiszJF/}

"Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι δίκαιο", έγραψε η Drena σε άλλη ανάρτηση υπογραμμίζοντας πως ουδέποτε φανταζόταν ότι θα ένιωθε την καρδιά της να μη λειτουργεί ενώ ξέρει ότι ακόμη αναπνέει!

Όσο για τον παππού Robert, ο οποίος, παρεμπιπτόντως τον περασμένο μήνα έγινε πατέρας για 7η φορά στα 79 του χρόνια; Ο διάσημος και πολυβραβευμένος ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο όλο για τις ευχές και ζήτησε λίγο χώρο για να μπορέσουν να θρηνήσουν όπως θέλουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2023 - 19:48