Ο Bradley Cooper μίλησε για τον εθισμό στην κοκαΐνη και το αλκοόλ

15.06.2022
Ο Bradley Cooper μίλησε για τον εθισμό στην κοκαΐνη και το αλκοόλ
Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το "Hangover" μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η νηφαλιότητα άλλαξε τη ζωή του Bradley Cooper προς το καλύτερο, όπως είπε σε πρόσφατη συνέτευξη του στο podcast "Smartless", μιλώντας για τη μάχη του με τον εθισμό, την αυτοεκτίμηση και το να βρει το δρόμο του στο Hollywood.

Cameron Diaz: Αποκάλυψε τον συγκινητικό λόγο που άλλαξε την απόψή της για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει

Όπως είπε ο ίδιος, το 2004, ο Will Arnett σταμάτησε στο σπίτι του Cooper, παρατηρώντας ότι ήταν αργά το απόγευμα και ακόμα δεν είχε αφήσει τα σκυλιά του να βγουν για να πάνε τουαλέτα. "Ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ", είπε ο Cooper. "Μου το είπε ο Will, δεν θα το ξεχάσω ποτέ... Άλλαξε ολόκληρη τη ζωή μου'.

Ο David Beckham μοιράζεται την κακή συνήθεια της Victoria που δεν αντέχει

Ο Cooper είπε ότι βρισκόταν σε ένα σκοτεινό μέρος εκείνη την εποχή, έχοντας "μηδενική αυτοεκτίμηση" και πολεμούσε τους δαίμονές του. "Ήμουν τόσο χαμένος", είπε. "Είχα το πλεονέκτημα να συμβεί αυτό όταν ήμουν 29 ετών. Νόμιζα ότι τα κατάφερα όταν πήρα τη διαφήμιση της Wendy's και τηλεφώνησα στον μπαμπά μου λέγοντας ότι βρίσκομαι σε ένα ξενοδοχείο που έχει παράθυρο που ανοίγει. Μετακόμισα στο Los Angeles για το "Alias", ένιωθα σαν να επέστρεψα στο γυμνάσιο: Δεν μπορούσα να πάω σε κανένα κλαμπ, κανένα κορίτσι δεν ήθελε να με κοιτάξει. Ήμουν εντελώς καταθλιπτικός. Ήμουν 36 όταν έκανα το "Hangover", έτσι έπρεπε να περάσω από όλα αυτά πριν καν η φήμη υπάρξει σε καθημερινό επίπεδο".

Ο Arnett συμφώνησε με τον Cooper, λέγοντας, "Πέρασες αυτή τη μεταμόρφωση πριν από το "Hangover". Έχοντας αυτές τις συνειδητοποιήσεις και έχοντας αυτή την αλλαγή, σου επέτρεψαν να το κάνεις — αυτό ήταν που σε άνοιξε και σου επέτρεψε να είσαι εσύ."