Η Jennifer Aniston τόλμησε να μιλήσει για όσους έγιναν διάσημοι κάνοντας το απόλυτο τίποτα και οι αντιδράσεις δεν ήταν μόνο θετικές

16.06.2022
Η Jennifer Aniston τόλμησε να μιλήσει για όσους έγιναν διάσημοι κάνοντας το απόλυτο τίποτα και οι αντιδράσεις δεν ήταν μόνο θετικές
Πόλεμος άνοιξε μετά την τελευταία συνέντευξη της Jennifer Aniston μεταξύ των όσων την υπερασπίζονται και εκείνων που την κατηγορούν για υποκρισία (και άλλα πολλά) επειδή ισχυρίστηκε -μεταξύ άλλων- ότι οι σταρ που βρίσκουν φήμη μέσω της «κουλτούρας του διαδικτύου» «αποδυναμώνουν τη δουλειά του ηθοποιού». Ανέφερε και ονόματα η Jen. Η Monica Lewinsky και η Paris Hilton, για παράδειγμα δεν θα πρέπει να χαίρονται πολύ!

Πριν από λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα μία μαγνητοσκοπημένη συζήτηση που είχε η Jennifer Aniston με τον συνάδελφό της, ηθοποιό Sebastian Stan, στο πλαίσιο των Actors series του Variety και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η 53χρονη σταρ υποστήριξε ότι το Hollywood είναι γεμάτο με ανθρώπους που είναι "διάσημοι κάνοντας το απόλυτο τίποτα" και έφερε παραδείγματα όπως η Monica Lewinsky και η Paris Hilton. Η Jen επέμενε ότι οι άνθρωποι που έγιναν (και γίνονται) διάσημοι μέσα από τα social media επηρεάζουν αρνητικά τη βιομηχανία, όμως εκτός από εκείνους που τη χειροκρότησαν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρισαν μέχρι και για νεποτισμό, υπογραμμίζοντας το ότι είναι παιδί ηθοποιών η ίδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση έφτασε στη διαρροή της ροζ ταινίας της Pamela Anderson και του Tommy Lee το 1995, δεδομένου ότι ο συνομιλητής της Aniston πρωταγωνιστεί, στον ρόλο του Lee, στη σειρά του Hulu που πραγματεύεται ακριβώς αυτό το γεγονός.

"Όλο αυτό συνέβη τη στιγμή που το ίντερνετ ξεκινούσε να δίνει μορφή σε μια νέα κουλτούρα σχετικά με το πώς γίνονται διάσημοι οι άνθρωποι. Το ότι οι άνθρωποι στην ουσία γίνονται διάσημοι κάνοντας, βασικά, τίποτα, δημιουργώντας, όμως απίστευτες καριέρες. Και μετά υπάρχει η φήμη των γυναικών... Εννοώ, Paris Hilton, Monica Lewinsky, όλες αυτές!", είπε η Jen και σηκώθηκαν αρκετά φρύδια!

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Lewinsky ενεπλάκη σε τεράστιο σκάνδαλο το 1998 όταν έγινε γνωστή η σεξουαλική της σχέση με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Bill Clinton, ενώ η Paris Hilton είδε το δικό της sex tape με τον τότε σύντροφο, Rick Salomon να διαρρέει, το 2004.

Ο Bill Clinton εξηγεί γιατί απάτησε τη Hilary με τη Monica Lewinsky και το Twitter τον τρολάρει αλύπητα

Επιστρέφοντας στη συνέντευξη του σήμερα, πάντως, ο Stan συμφώνησε δίνοντας τον O.J. Simpson ως το δικό του παράδειγμα με την Jen να συνεχίζει λέγοντας πόσο τυχερή αισθάνεται που η δική της γεννιά γεύτηκε λίγο απο τη γεύση της βιομηχανίας πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα. "Περισσότερες πλατφόρμες streaming... Είσαι διάσημος στο TikTok, είσαι διάσημος στο YouTube, είσαι διάσημος στο Istagram. Είναι σχεδόν σαν να υποβιβάζεται το επάγγελμα του ηθοποιού", συνέχισε η Jennifer, προκαλώντας, όμως ακόμη περισσότερες αντιδράσεις.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρισαν την Aniston για υποκρισία, δεδομένου ότι αφενός "τόσα χρόνια παίζει τον ίδιο ακριβώς ρόλο -που δεν είναι και τόσο σπουδαίος", αφετέρου "ακόμη εξαργυρώνει τη φήμη ενός σόου που υπήρξε 20 χρόνια πριν και αυτό δεν το λες και τρελή επιτυχία!".

Τα όποια σχόλια δικά σας!

Ιδού η εν λόγω συνέντευξη και το επίμαχο σημείο περίπου στο 9ο λεπτό.