Ο Bill Clinton εξηγεί γιατί απάτησε τη Hilary με τη Monica Lewinsky και το Twitter τον τρολάρει αλύπητα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
8:15
7/3/2020

Ο Bill Clinton εξηγεί γιατί απάτησε τη Hilary με τη Monica Lewinsky και το Twitter τον τρολάρει αλύπητα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η ασκούμενη Monica Lewinsky ποζάρει με τον πρόεδρο, χαμογελαστή. Τότε κανείς από τους δύο δεν γνώριζε πώς θα εξελισσόταν αυτή η γνωριμία. (Hulton Archive/Getty Images/Ideal Image)
<p>Η ασκούμενη Monica Lewinsky ποζάρει με τον πρόεδρο, χαμογελαστή. Τότε κανείς από τους δύο δεν γνώριζε πώς θα εξελισσόταν αυτή η γνωριμία.</p>  <p>(Hulton Archive/Getty Images/Ideal Image)</p>

22 χρόνια μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που συγκλόνησε τον Λευκό Οίκο, ο τότε Πλανητάρχης που αρχικά, να θυμίσουμε είχε αρνηθεί επίσημα το ότι είχε συμβεί καν, επανέρχεται εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην παράνομη σχέση με τη νεαρή ασκούμενή του.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην επί 45 χρόνια σύζυγό του, η οποία, για την ιστορία, εκείνη την περίοδο τον είχε στηρίξει 100%.

Το τεσσάρων επεισοδίων ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “Hillary,” κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή στο Hulu και εστιάζει στη ζωή της Hilary Clinton, στον γάμο της και στην ατυχή καμπάνια της για την προεδρία του 2016.

Ρωτήθηκε, λοιπόν ο Bill Clinton από τη σκηνοθέτη της σειράς Nanette Burstein, τι ήταν αυτό που τον έκανε να προχωρήσει σε μια εξωσυζυγική σχέση με τη Monica Lewinsky, τότε, ασκούμενη του Λευκού Οίκου καθώς και αν είχε "ζυγίσει" το ρίσκο.

Ιανουάριος 1998. Ο Bill Clinton στέκεται ενώπιων του αμερικανικού λαού και έχοντας τη σύζυγό του στο πλευρό του και λέει: "Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα". Σήμερα, βέβαια, 22 χρόνια μετά, ΄στην ουσία παραδέχεται ότι τότε έλεγε ψέματα.

(Photo By: Harry Hamburg/NY Daily News via Getty Images/Ideal Image)

 

Η απάντηση του τέως Πλανητάρχη, λοιπόν, προκάλεσε μεγάλη "ταραχή" καθώς αποκάλυψε ότι η σχέση αυτή λειτούργησε ως αντίδοτο στην υπερβολική πίεση και το αφόρητο στρες που βίωνε εκείνη την περίοδο. Θεωρούσε τη Lewinsky ως αυτό που θα του αποσπούσε την προσοχή από τα αμέτρητα προβλήματα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter υπήρξαν επικές με τα σχόλια να επικεντρώνονται στο... τι θα γινόταν αν όλοι στρεφόταν στην απιστία για να αντιμετωπίσουν το άγχος τους. Ιδού μερικά παραδείγματα.

 

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ