Είναι έγκυος η Heidi Klum; Η ανάρτηση που άφησε πολλά υπονοούμενα

12.05.2024
Είναι έγκυος η Heidi Klum; Η ανάρτηση που άφησε πολλά υπονοούμενα
Στις Κάννες βρίσκεται η Heidi Klum και είναι έτοιμη για μία μεγάλη ανακοίνωση.

Η ανάρτηση της Heidi Klum από τις Κάννες γέμισε ερωτηματικά τους φανς της που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα. Δεν αποκλείεται να έχουν και δίκιο, όμως!

Μία σειρά από φωτογραφίες μοιράστηκε η 50χρονη καλλονή στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στο μπαλκόνι του δωματίου της, όμως δυο πράγματα κάνουν εντύπωση και λειτουργούν ως τρελλό teaser.

Preview

Αρχικά, λοιπόν, η Heidi φορά ένα φαρδύ τζιν και μία μπλούζα μαντήλι που καλύπτει προσεκτικά την κοιλιά της η οποία θα μπορούσε να πει κανείς (αν έψαχνε προσεκτικά) πως ίσως να είναι και κάπως πιο φουσκωμένη από ότι συνήθως.

Preview

«Τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στις Κάννες για να ανακοινώσω κάτι τόσο τόσο σπουδαίο», γράφει στη λεζάντα η Heidi και ΄όσο και να μη θέλει κανείς να σκεφτεί πως πρόκειται για την πέμπτη εγκυμοσύνη της, είναι δύσκολο!

Preview

Tο 2019 η Heidi παντρεύτηκε τον 34χρονο μουσικό Tom Kaulitz ο οποίος, κατά ένα μεγάλο μέρος "ευθύνεται" για το αειθαλές της εμφάνισης και της ύπαρξής της, όπως παραδέχτηκε δημοσίως η ίδια και ίσως να ήρθε η ώρα να του δώσει κι εκείνου ένα παιδί.

Θυμίζουμε πως η Klum έχει ήδη τέσσερα παιδιά, την 20χρονη Leni από τη σχέση της με τον Flavio Briatore και τους Henry (18), Johan (17) και Lou (14) από τον γάμο της με τον Seal.

Η Heidi Klum τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα της Vicoria' s Secret

Heidi Klum Family

Μένει μόνο να δούμε τι είναι το σπουδαίο που έχει να αποκαλύψει η Heidi Klum η οποία μοιράστηκε ακόμη μία ανάρτηση, ένα βίντεο όπου εύχεται Χρόνια Πολλά για τη γιορτή της μητέρας.

{https://www.instagram.com/p/C63yjW0LUAw/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2024 - 21:23