Seal: Η σπάνια φωτογραφία με τη Leni Klum - «Σ' ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο»

05.09.2023
Seal: Η σπάνια φωτογραφία με τη Leni Klum - «Σ' ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο»
Συγκινεί η ανάρτηση του Seal για τη μεγαλύτερη κόρη της πρώην συζυγου του, Heidi Klum, την οποία, στην ουσία μεγάλωσε εκείνος ως δικό του παιδί.

Η Leni Klum είναι, σήμερα, 20 ετών κι έχει ξεκινήσει ήδη τη δική της πορεία στον χώρο του modeling, έχοντας πάντα στο πλευρό της «βετεράνο» μητέρα της.

Η σχέση της Heidi Klum με τον πατέρα της Leni, Flavio Briatore ήταν πολύ σύντομη και, για την ακρίβεια, έληξε αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Λίγους μήνες αργότερα και ούσα ήδη έγκυος, εκείνη γνώρισε τον Seal τον οποίο πάντα ανέφερε ως πατέρα της Leni και με τον οποίο στη συνέχεια έκανε ακόμη τρία παιδιά. Ο Briatore αναγνώρισε την κόρη του, όμως ουδέποτε ασχολήθηκε μαζί της (μέχρι πρόσφατα, τουλάχιστον) εξ ου και εκείνη έχει το επίθετο της μητέρας της.

Η Heidi Klum τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα της Vicoria' s Secret

Πριν φτάσουμε στον Seal και την ανάρτησή του, ο΄μως, σημειώνουμε την αλλαγή στη θέση του Briatore απέναντι στην κόρη του (τουλάχιστον δημόσια) γιατί πρώτη φορά είδαμε φωτογραφίες μαζί της. Πέρασαν διακοπές οικογενειακώς και η τούρτα με το Καλώς όρισες μαρτυρά την αλλαγή στάσης του ισχυρου κυρίου της Φόρμουλα 1.

{https://www.instagram.com/p/Cv_0tuUNwcy/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/CwID19ZtLrC/}

{https://www.instagram.com/p/CwXzGmANwV0/}

Μπορεί αυτή η αλλαγή να οδήγησε και στην άνευ προηγουμένου ανάρτηση του Seal, μπορεί και όχι. Πάντως, ο δημοφιλής μουσικός μοιράστηκε μία φωτογραφία του με τη Leni και τα λόγια με την οποία τη συνοδεύει συγκινούν.

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

«Στη NY με τη νεαρή γυναίκα που άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο πριν από 19 χρόνια. Σ' ευχαριστώ Leni που με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Σ' αγαπώ, ο μπαμπάς», γράφει η Seal και η Leni απαντά με τον ίδιο τρόπο και την ίδια αγάπη!

{https://www.instagram.com/p/CwwAFf_PstR/}

01.png

Για την ιστορία, το 2019 η 50χρονη, σήμερα, καλλονή παντρεύτηκε τον 34χρονο μουσικό Tom Kaulitz ο οποίος, κατά ένα μεγάλο μέρος "ευθύνεται" για το αειθαλές της εμφάνισης και της ύπαρξής της, όπως παραδέχτηκε δημοσίως!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 13:36