Η Heidi Klum τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα της Vicoria' s Secret

24.08.2022
Η Heidi Klum τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα της Vicoria' s Secret
Η κόρη της ξεκινά το κολέγιο και η Heidi Klum γυρίζει τον χρόνο πίσω σε μια μοναδική στιγμή της ζωής και της καριέρας της.

Υπερδραστήρια στα social media η Heidi Klum μοιράζεται διαρκώς στιγμές τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή.

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

Μία από τις πιο πρόσφατες μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ήταν αφιερωμένη στη μεγαλύτερη κόρη της, Leni, η οποία ακολουθεί στα βήματα της μαμάς τη στο modeling αλλά αυτό τον καιρό ξεκινά το κολέγιο. Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή τόσο για την ίδια τη Leni όσο και για την οικογένεια και η Heidi θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως.

Διάλεξε, βέβαια, μια φωτογραφία που εκ πρώτης άποψης φαίνεται "άσχετη", όμως αν διαβάσει κανείς τη λεζάντα αντιλαμβάνεται αμέσως τη σχέση και τη βαρύτητα της ανάρτησης!

"Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που ξεκινάς στο κολέγιο. Μου φαίνεται σα χθες που βγήκε αυτή η φωτογραφία και εγώ ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με εσένα ασφαλή και γερή στην κοιλιά μου" γράφει στη λεζάντα η Heidi συμπληρώνοντας πως μερικές φορές εύχεται να μπορούσε να την έχει για πάντα τόσο κοντά, όμως ξέρει ότι ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις. "Καλή πτήση να έχεις, να μείνεις ασφαλής και να λάμψεις my @leniklum 💖", γράφει η περήφανη μανούλα και ιδού η ανάρτηση:

Η Leni είναι κόρη της Heidi από τη σχέση της με τον Flavio Briatore ενώ έχει ακόμη τρία παιδιά από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Seal, ο οποίος έληξε το 2002 ύστερα από 5 χρόνια. Το 2019 η 48χρονη, σήμερα, καλλονή παντρεύτηκε τον (32χρονο, για την ιστορία) μουσικό Tom Kaulitz ο οποίος, κατά ένα μεγάλο μέρος "ευθύνεται" για το αειθαλές της εμφάνισης και της ύπαρξής της, όπως παραδέχτηκε δημοσίως!