Ιδού τα 3 νυφικά που φόρεσε στον γάμο της η Jennifer Lopez - Το ένα πιο όμορφο από το άλλο

24.08.2022
Ιδού τα 3 νυφικά που φόρεσε στον γάμο της η Jennifer Lopez - Το ένα πιο όμορφο από το άλλο
Η JLo ήξερε ακριβώς τι ήθελε για τον γάμο της με τον Ben Affleck και ο Οίκος Ralph Lauren φαίνεται ότι έκανε όλα τα όνειρά της πραγματικότητα.

Ύστερα από 20 χρόνια (και μερικές ζωές για τον καθένα στο ενδιάμεσο) η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν -και μάλιστα δυο φορές- και μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο πρώτος γάμος έγινε πριν από έναν μήνα στο Λας Βέγκας. Ξαφνικός και ανεπίσημος. Οι δυο τους, χωρίς καν όλα τους τα παιδιά στο πλευρό τους, οι Bennifer θέλησαν να ενωθούν ιδιωτικά έχοντας όμως στο μυαλό τους πάντα και μια μεγάλη γιορτή για να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο παντρεύτηκαν ξανά και αυτή τη φορά με όλα τα μεγαλεία και με τριήμερους εορτασμούς και όλους (ή σχεδόν όλους) τους δικούς τους ανθρώπους στο πλάι τους. Στο σπίτι του Affleck στο Riceboro της Georgia, και συγκεκριμένα στο Hampton Island preserve έξω απο τη Savannah πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γάμος του διάσημου ζεύγους και η νύφη μοιράστηκε χθες εικόνες από τα τρία απίθανα νυφικά που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Ralph Lauren.

H Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ben Affleck -Και η Vogue μία ακόμη

"H @jlo ήξερε ακριβώς τι ήθελε για όλα τα events που θα πραγματοποιούνταν στους τριήμερους εορτασμούς για τον γάμο της με τον Ben Affleck, συμπεριλαμβανομένων και των νυφικών της", διαβάζουμε στη λεζάντα του Post με την οποία οι άνθρωποι του Ralfh Lauren παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στον κόσμο -με φωτογραφίες που έδωσε η ίδια η Lopez στην δημοσιότητα μέσα από το site της OnTheJLo.com ενώ στη συνέχεια περιγράφονται οι τρεις νυφικές τουαλέτες που δημιούργησαν για εκείνη.

"Πρώτα είχαμε το νυφικό της τελετής που δημιουργήθηκε από περισσότερα από 1.000 μαντηλάκια και 500 μέτρα ύφασμα. Το δεύτερο νυφικό της ήταν γεμάτο μαργαριτάρια και το τρίτο μια γοργονέ τουαλέτα με έναν εντυπωσιακό λαιμό (και ντεκολτέ) κεντημέο με κρύσταλλα Swarovski".

Ιδού και περιμένουμε κι άλλες εικόνες με τον γαμπρό και τα παρανυμφάκια (και τα 5 παιδιά των νιόπαντρων δηλαδή!)