Jennifer Aniston: Το απίστευτο συστατικό που δοκίμασε για την περιποίηση του προσώπου της

Jennifer Aniston: Το απίστευτο συστατικό που δοκίμασε για την περιποίηση του προσώπου της
Είναι πανέμορφη με φυσική ομορφιά. Δεν είναι μυστικό ότι η Jennifer Aniston, παρά τα 54 της χρόνια, δείχνει υπέροχη και έχει μια ασυναγώνιστη ελκυστικότητα. Ωστόσο, δεν είναι απλώς θέμα γονιδίων ή τύχης, καθώς η διάσημη ηθοποιός καταφεύγει τακτικά σε «εναλλακτικές» θεραπείες για να διατηρήσει αυτή τη νεανική ομορφιά που όλοι θαυμάζουμε πάνω της.

Η Jennifer Aniston δεν βασίζεται μόνο στην τύχη όσον αφορά στην ομορφιά της που αψηφά την ηλικία. Όσον αφορά στις θεραπείες, η Jen κινείται μέσα σε λογικά πλαίσια. Ασχολείται με θεραπείες που δεν καταστρέφουν τη φυσική ομορφιά της. Το μυστικό της; Ένας συνδυασμός έξυπνης περιποίησης δέρματος και ενός τρόπου ζωής που είναι τόσο αναζωογονητικός όσο το χαμόγελό της. Εννοείται δεν παραλείπει ποτέ τα βασικά: αντηλιακό, ενυδάτωση και απαλό καθαρισμό.

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το ρατσιστικό, ως προς την ηλικία, κομπλιμέντο που την τρελαίνει - Δεν έχει κι άδικο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 54χρονη ηθοποιός ήταν αποκαλυπτική για μια περιποίηση ομορφιάς που δοκίμασε. Μίλησε για το ότι είναι cool με το να δοκιμάζει σχεδόν τα πάντα για να διατηρήσει αυτό το νεανικό vibe, συμπεριλαμβανομένων των εβδομαδιαίων ενέσεων πεπτιδίων κατά της γήρανσης. Όπως λέει «Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια (αυτά που λένε ότι κάνουν)».

Στη συνέχεια, η Aniston αποκάλυψε ότι μετά από πρόταση μιας skincare expert, αποφάσισε να δοκιμάσει την περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού, παρόλο που δεν ήταν απολύτως σίγουρη για όλες τις λεπτομέρειες. «Πρώτα απ' όλα, είπα, “Σοβαρά μιλάς; Πώς παίρνετε το σπέρμα του σολομού;”, θυμήθηκε, αναλογιζόμενη την αρχική της αντίδραση στην εν λόγω πρόταση.

{https://www.instagram.com/p/CYr1HFdvH8x/?img_index=1}

Παρά το γεγονός ότι τελικά ενέδωσε και έκανε την θεραπεία με το σπέρμα του σολομού, η Aniston παραδέχτηκε ότι τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες της. Ενώ αρχικά υποδέχτηκε την πρόταση με περιέργεια και ανοιχτό μυαλό, ελπίζοντας σε ορατή αλλαγή, αργότερα αναγνώρισε ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Jennifer Aniston: Η συμβουλή ομορφιάς της για να νικήσεις τον χρόνο περιλαμβάνει δύο μόλις απλά πράγματα

Αυτή η ειλικρινής παρατήρηση δείχνει ότι δεν επιφέρουν όλες οι θεραπείες ομορφιάς άμεσες αλλαγές, κάτι που συμβαίνει με την ποικιλόμορφη φύση των ρουτινών περιποίησης του δέρματος και μερικές φορές την απρόβλεπτη φύση των επιπτώσεών τους.

{https://www.instagram.com/p/Cs_ZLKdsW7c/}

Ενώ η Jennifer Aniston έχει περιστασιακά πει «ναι» σε διάφορες θεραπείες που, για παράδειγμα, μεγαλώνουν τα φρύδια, τονίζει επίσης τη σημασία της ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας. Πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα και η τακτική άσκηση συμβάλλουν στην ολιστική προσέγγισή της στην ομορφιά. Αυτές οι δραστηριότητες ενισχύουν τη φυσική της εμφάνιση και εκπέμπουν θετικότητα και μια αίσθηση ισορροπίας.

Και όχι φυσικά θεραπείες όπως το... σπέρμα σολομού.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 12:31