Jennifer Aniston: Η συμβουλή ομορφιάς της για να νικήσεις τον χρόνο περιλαμβάνει δύο μόλις απλά πράγματα

Jennifer Aniston: Η συμβουλή ομορφιάς της για να νικήσεις τον χρόνο περιλαμβάνει δύο μόλις απλά πράγματα
(photo: @jenniferaniston)
Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της Jennifer Aniston είναι απλή αλλά αποτελεσματική και παρακάτω θα μάθεις μερικά από τα μυστικά που τη βοηθούν να παραμείνει υγιής και να φαίνεται νέα.

Η Jennifer Aniston είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο, η ηθοποιός έχει εκφράσει την απογοήτευσή της αποκαλύπτοντας ότι έχει βαρεθεί να ακούει τους ανθρώπους να λένε ότι φαίνεται υπέροχη παρά το γεγονός ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Παρά, όμως τα άκομψα σχόλια, όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να μαθαίνουν ποια είναι τα μυστικά της για να αντιμετωπίζει τον χρόνο και να δείχνει όμορφη και λαμπερή ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Ιδού λοιπόν:

{https://www.instagram.com/p/CSE_t1TrrQd/}

Jennifer Aniston: Στα 54 της έχει μια αλάνθαστη συμβουλή για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή

Δεν ρίχνει πολύ νερό στο πρόσωπό της

Το πολύ συχνό πλύσιμο του προσώπου σου μπορεί να στεγνώσει το δέρμα σου και να το κάνει ακόμη και να φαίνεται λιπαρό. Η σταρ των Friends δεν καθαρίζει το πρόσωπό της πολύ συχνά για να αποφύγει τη διαταραχή του προστατευτικού φραγμού του δέρματος και να διατηρήσει ανέπαφα τα φυσικά έλαια του δέρματος. «Δεν πλένω υπερβολικά το πρόσωπό μου. Και μετά απλά βάζω θρεπτικά πράγματα που νιώθω ότι είναι όσο το δυνατόν πιο οργανικά», είπε.

{https://www.instagram.com/p/CYr1HFdvH8x/}

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της είναι απλή

Η βραβευμένη ηθοποιός κάνει μια πολύ δραστήρια ζωή και προτιμά μια χαλαρή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. «Ολόκληρο το πρόγραμμα προσώπου μου είναι απλώς σαπούνι και νερό όταν ξυπνάω και καθημερινά βάζω ενυδατική κρέμα με SPF. Είναι γρήγορη διαδικασία. Ποτέ δεν καθυστερώ πολύ. Τα πράγματα πρέπει να είναι όσο πιο εύκολα γίνεται για μένα», είπε.

{https://www.instagram.com/p/B4nGBApBny6/}

Επιλέγει τα ίδια προϊόντα εδώ για χρόνια

Δεν είναι εύκολο να βρεις τα προϊόντα που κάνουν θαύματα για το δέρμα σου, και όταν τελικά βρεις μια λοσιόν ή μια ενυδατική κρέμα που σου ταιριάζει, είναι κατανοητό ότι θέλεις να τα χρησιμοποιείς όλη την ώρα. Η Aniston δεν αποτελεί εξαίρεση και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί την ίδια ενυδατική κρέμα από τότε που ήταν έφηβη.

{https://www.instagram.com/p/CiFwyV9Mya_/}

Φροντίζει να παραμένει ενυδατωμένη

Το να πίνεις αρκετό νερό είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική σου υγεία, αλλά το τυπικό «8 ποτήρια νερό την ημέρα» μπορεί να μην λειτουργεί για όλους και είναι καλύτερο να υπολογίσεις τη σωστή ποσότητα νερού που χρειάζεται να πίνεις καθημερινά. Η Aniston έχει πει ότι ξεκινά τη μέρα της με ένα ποτήρι ζεστό νερό. «Όταν ξυπνήσω, θα φτιάξω το τυπικό μου φλιτζάνι ζεστό νερό με μια φέτα λεμόνι», είπε. «Η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που έχω για τους ανθρώπους είναι ειλικρινά να κοιμούνται και να πίνουν νερό».

{https://www.instagram.com/p/CKhVxoMDftk/}

Jennifer Aniston: Η ξεχασμένη συνέντευξη όπου ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τις φήμες για την εγκυμοσύνη της Jolie

Ραντίζει το πρόσωπό της με κρύο νερό

Το υπερβολικά ζεστό νερό μπορεί να βλάψει ακόμη και το υγιές δέρμα και να το κάνει ευαίσθητο. Το κρύο νερό, από την άλλη πλευρά, μπορεί να κάνει τους μαύρους κύκλους σου λιγότερο ορατούς, να ενισχύσει την απορρόφηση άλλων προϊόντων ομορφιάς και ακόμη και να μαλακώσει τα χείλη σου. Η Aniston λέει ότι της αρέσει να πλένει το πρόσωπό της με παγωμένο νερό μόλις ξυπνήσει για να δώσει στο δέρμα της μια φρέσκια όψη. «Πάρτε ένα μπολ με παγωμένο νερό και πιτσιλίστε το πρόσωπό σας 25 φορές. Είναι ένα παλιό κόλπο που συνήθιζε να κάνει η Joan Crawford - απλώς ξυπνάει το δέρμα σου», είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 12:32