Jennifer Aniston: Στα 54 της έχει μια αλάνθαστη συμβουλή για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή

Jennifer Aniston: Στα 54 της έχει μια αλάνθαστη συμβουλή για να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή
Η Jennifer Aniston είναι μια γυναίκα που ακτινοβολεί στα 54 της χρόνια και σίγουρα θα έχεις θαυμάσει και εσύ όπως και εμείς, τη λαμπερή της επιδερμίδα και τη φρεσκάδα που αναδύει.

Η αγαπημένη ηθοποιός δουλεύει πολύ με τον εαυτό της για να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά έχει ένα κόλπο ομορφιάς στο οποίο μπορούμε να επενδύσουμε όλες μας. Και είναι δωρεάν!

Ποιο είναι αυτό; Ο καλός ύπνος.

«Ο ύπνος είναι κάτι το εξαιρετικό. Είναι όμορφο», δήλωσε στο InStyle. «Και τον θεωρούσα δεδομένο όταν ήμασταν μικροί. Όταν είσαι νεότερος, το θεωρείς δεδομένο. Σκέφτεσαι, “Μπορώ να επιβιώσω με τρεις έως πέντε ώρες ύπνου και αισθάνομαι υπέροχα”, και ξαφνικά, αρχίζεις να μην αισθάνεσαι υπέροχα και η απόδοσή σου δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε». Όπως όλα δείχνουν η Αniston έχει καταφέρει να καταπολεμήσει ένα παλαιότερο πρόβλημα αϋπνίας που τη βασάνιζε και να κοιμάται πλέον πολύ, στοιχείο που κάνει καλό όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στην υγεία σου.

Ακούς μουσική πριν κοιμηθείς; Ποιο είδος είναι το κατάλληλο για να σε πάρει ο ύπνος πιο εύκολα

«Γνωρίζω ότι η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε προβλήματα υγείας και ότι ο χαμένος ύπνος είναι ένα έλλειμμα που δεν θα επιστρέψει ποτέ» δηλώνει η Jennifer που έχει το δικό της νυχτερινό τελετουργικό: πέφτει στο κρεβάτι για να ηρεμήσει το σώμα της, ώστε να χαλαρώσει σταδιακά και να είναι καλύτερα την επόμενη μέρα. Επίσης βάζει αιθέρια έλαια λεβάντας στα πόδια της που καταπραύνουν τα πρηξίματα και την κούραση και αφήνει στην άκρη το κινητό της μία ώρα πριν τον ύπνο. Δεν ξεχνά ποτέ να κάνει διαλογισμό και μετά ένα μπάνιο με ειδικά άλατα για να απομακρύνει το άγχος της ημέρας.

«Απλώς προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ που θα μου εξασφαλίσει έναν καλό ύπνο», είπε. Και εμείς θα κρατήσουμε τα λόγια της Jennifer για να απολαύσουμε καλύτερα τον βαθύ ύπνο που θα μας ξεκουράσει, προκειμένου να είμαστε ανανεωμένες την επόμενη μέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2023 - 09:16