Η Lady Gaga έκλεισε τα 37 της και μοιράζεται το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της

08.04.2023
Η Lady Gaga έκλεισε τα 37 της και μοιράζεται το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της
(photo: @ladygaga)
Η Lady Gaga είναι μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής που κατάφερε στην καριέρα της να τηρεί τα πιο υψηλά ποιοτικά standards. Και αυτό ισχύει από τις παραγωγές των τραγουδιών της μέχρι τις αξεπέραστες στυλιστικές της επιλογές. Και βέβαια πίσω από τη λαμπερή εικόνα της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το δέρμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία έκλεισε πριν από λίγες μέρες τα 37 της χρόνια, αντλεί έμπνευση από τη φυσική ομορφιά της και δεν διστάζει να μοιραστεί πρόθυμα τα μυστικά της για το πώς καταφέρνει να διατηρεί φρέσκια και λαμπερή την επιδερμίδα της.

Προστατεύει το δέρμα της από φλεγμονές

Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή στα Όσκαρ για να τραγουδήσει το «Hold My Hand», η Lady Gaga κατέπληξε τους πάντες με την αψεγάδιαστη και χωρίς μακιγιάζ επιδερμίδα της. Η βραβευμένη τραγουδίστρια πιστεύει ότι το κλειδί είναι η χρήση των κατάλληλων προϊόντων και η προστασία του δέρματός από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

«Το πρώτο βήμα για καλό μακιγιάζ είναι η περιποίηση της επιδερμίδας. Πιστεύω ότι σχεδόν όλα τα δερματικά προβλήματα προκαλούνται από τη διαταραχή της επιφάνειας του δέρματος και του μικροβιώματος. Το κόλπο μου είναι να χρησιμοποιώ λύσεις που εξισορροπούν το δέρμα μου, αποκλείοντας οποιαδήποτε φλεγμονή η οποία προκαλείται από ελεύθερες ρίζες ή προϊόντα», είπε.

Χημικά peeling: Τι είναι, πώς μπορείς να τα κάνεις στο σπίτι και πώς πρέπει να φροντίσεις το δέρμα σου μετά

Κάνει τακτικές περιποιήσεις προσώπου

Υπάρχουν πολλές απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις προσώπου που μπορείς να κάνεις για να επιτύχεις σφριγηλό και νεανικό δέρμα και η τακτική επίσκεψη στην αισθητικό σου μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

«Λατρεύω τα μικρορεύματα προσώπου. Είναι επίσης ανακουφιστικό από το άγχος, που για μένα σημαίνει λιγότερο πόνο γιατί ο πόνος μου είναι νευροπαθητικός», αποκάλυψε η Gaga.

{https://www.instagram.com/p/CT5y1eQpcZd/}

Έμαθε τα μυστικά της περιποίησης της επιδερμίδας της από τη μητέρα της

Η Lady Gaga και η μητέρα της, Cynthia Germanotta, είναι πολύ δεμένες και όταν εμφανίζονται μαζί σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις ότι και οι δύο έχουν λαμπερό δέρμα. Στον λογαριασμό της στο Twitter, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε ότι η μητέρα της της έμαθε πώς να φροντίζει καλά το δέρμα της. «Έχω μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος και τελετουργίες που έμαθα από τη μητέρα μου και τις μητέρες των φίλων μου», έγραψε.

{https://www.instagram.com/p/CT0EcMzvdAa/}

Γιατί η θεραπεία με κρύο νερό πρέπει να είναι μέρος της ρουτίνας ευεξίας σου

Κάνει παγωμένο μπάνιο

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ότι της αρέσει να κάνει παγωμένο μπάνιο μετά τις συναυλίες της για να χαλαρώνει και να αποκομίζει όλα τα οφέλη για το δέρμα. «Ρουτίνα μετά την εκπομπή: κρύο μπάνιο για 5-10 λεπτά, ζεστό μπάνιο για 20 λεπτά, στη συνέχεια στολή συμπίεσης γεμάτη με παγοκύστες για 20 λεπτά», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι το καθημερινό κρύο ντους (γιατί το παγωμένο μπάνιο είναι ακραίο) μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σου, δίνοντάς του μια υγιή λάμψη και μπορεί ακόμη και να σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα. Αν και δεν συνιστάται το παγωμένο ντους εάν έχεις μειωμένη ροή αίματος, έχει πολλά οφέλη, όπως την ανακούφιση από τους πόνους των μυών ενώ σε βοηθά να αισθανθείς λιγότερο κουρασμένη.

{https://www.instagram.com/p/B3wGXVoFWQu/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2023 - 08:39