Όσκαρ 2023 Live ερμηνείες: Η Lady Gaga με T-Shirt και τζιν και η Rihanna με την κοιλίτσα της ήταν απίθανες

13.03.2023
Όσκαρ 2023 Live ερμηνείες: Η Lady Gaga με T-Shirt και τζιν και η Rihanna με την κοιλίτσα της ήταν απίθανες
(Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Μπορεί καμία από τις διάσημες κυρίες να μην κέρδισε το βραβείο για το οποίο ΄ηταν υποψήφιες χθες βράδυ, όμως οι εμφανίσεις τους επί σκηνής συγκίνησαν τους πα΄ντες.

Στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού ήταν συνυποψήφιες στα φετινά βραβεία Όσκαρ η Lady Gaga και η η Rihanna. Η, μεν, πρώτη με το τραγούδι "Hold My Hand" που ακούγεται στην ταινία Top Gun Maverick η, δε, δεύτερη με το τραγούδι "Lift Me Up" που ακούγεται στην ταινία "Black Panther: Wakanda For Ever".

Όσκαρ 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές της βραδιάς - Ποια ταινία σάρωσε και ποια δεν πήρε ούτε ένα βραβείο

Για τη Rihanna ήταν γνωστό ότι θα εμφανιζόταν στα Όσκαρ αλλά και ότι θα ερμήνευε το τραγούδι της επί σκηνής -είχε μάλιστα αστειευτεί και η ίδια μέσω social media για την αντίδραση του γιου της που δεν θα πήγαινε μαζί της- όμως για τη Lady Gaga ξέραμε ότι λόγω του φόρτου εργασίας της, μάλλον δεν θα ανέβαινε στη σκηνή.

Τελικά, όχι μόνο ανέβηκε, αλλά το έκανε με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Ενώ, λοιπόν, στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης η Lady Gaga εμφανίστηκε απαστράπτουσα με τη Versace τουαλέτα της όταν ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει το τραγούδι της την είδαμε τελειώς άβαφη, με ένα T-Shirt, σκισμένο τζιν και σταράκια.

Εμφανώς συγκινημένη ξεκίνησε λέγοντας πως το εν λόγω τραγούδι γράφτηκε στο υπόγειο του σπιτιού της με τον κολλητό της φίλο Blood Pop, για την ταινία Top Gun Maverick και κάπως έτσι ξεκίνησε να τραγουδάει.

{https://twitter.com/THR/status/1635102773791404034}

Η συγκίνηση ήταν τόσο έντονη που στο τέλος του τραγουδιού όλο το Dolby Theatre σηκώθηκε ΄ορθιο για εκείνη!

{https://twitter.com/replayenigma/status/1635108678742462464}

Μεγάλη συγκίνηση υπήρξε και για την ερμηνεία της Rihanna η οποία τραγούδησε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και εντυπωσίασε.

{https://www.youtube.com/watch?v=UdIN3k4fhcc}

Τελικά, το Όσκαρ πήγε στο τραγούδι “Naatu Naatu” από την ταινία “RRR”, το οποίο είχε μια, πραγματικά, επική παρουσίαση επί σκηνής. Ιδού για του λόγου το αληθές:

{https://www.youtube.com/watch?v=NG9CTXAA6SY}

Για την ιστορία, η Lady Gaga έχει ήδη βραβευτεί με Όσκαρ για το τραγούδι της Shallow ενώ για τη Rihanna αυτή ήταν η πρώτη υποψηφιόητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.03.2023 - 12:35