H Rihanna αποκάλυψε ποιος θα τη συνοδέψει στα Όσκαρ και ο γιος της δε χάρηκε καθόλου

07.03.2023
H Rihanna αποκάλυψε ποιος θα τη συνοδέψει στα Όσκαρ και ο γιος της δε χάρηκε καθόλου
Photos: @badgalriri
Ο γιος της Rihanna και του A$AP Rocky είναι 7 μηνών, ετοιμάζεται να γίνει μεγάλος αδελφός και, όπως φαίνεται, έχει ήδη ισχυρή άποψη για τα πάντα.

Αντίστροφη μέτρηση για τη λαμπερή βραδιά των βραβείων Όσκαρ για φέτος κι η Rihanna έχει αρχίσει να ετοιμάζεται. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι υποψήφια και τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το τραγούδι της "Lift Me Up", που ακούγεται στην ταινία "Black Panther: Wakanda Forver" και φυσικά θα δώσει το "παρών" στην τελετή της 12ης Μαρτίου.

Βιώνοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της η Rihanna, καθώς περιμένει να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, έχει αρχίσει να γίνεται και πιο δραστήρια στα social media.

Μόλις πριν από λίγες με΄ρες, για πα΄ραδειγμα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την απίθανη φωτογράφηση που έκαναν οικογενειακώς για τη Vogue, όπου, μεταξύ άλλων μίλησε και για το "τέλειο μωρό της", όπως αποκαλεί τον γιο της αλλά και για το άλλο "μωρό της", τον σύντροφό της.

{https://www.instagram.com/p/CosM8iwrEp9/}

Η τελευταία της ανάρτηση, όμως, είχε ως πρωταγωνιστή μόνο τον μικρούλη της και άκρως χιουμοριστικό χαρακτήρα - αν και ο ίδιος δεν δείχνει και πολύ χαρούμενος!

"Ο γιος μου μόλις έμαθε ότι το αδελφάκι του θα πάει στα Όσκαρ και εκείνος όχι", γράφει στη λεζάντα η Riri και το ύφος του νεαρού τα λέει όλα! Προφανώς άλλος ήταν ο λόγος που έκανε το μωράκι να βουρκώσει αλλά η μαμά του είπε να τον τρολάρει (έστω και εν αγνοία του και πάντα με τρυφερότητα)

{https://www.instagram.com/p/Cpa-qsiuJOD/}

Άπειρα τα μηνύματα που ακολούθησαν αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν του περήφανου μπαμπά. "MR MAYERS" γράφει ο διάσημος ράπερ, πλάι σε μια καρδούλα, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε! Για την ιστορία, το πραγματικό όνομα του A$AP ROCKY είναι Rakim Athelaston Mayers.

0_3.jpg

Όσο για το δεύτερο παιδί του ζευ΄γους; Η νέα εγκυμοσύνη αποκαλύφθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια του Super Bowl όπου η Rihanna είχε αναλάβει την παράσταση στο ημίχρονο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα χαρμόσυνα είχαν κρατηθεί μυστικά αλλά η σταρ από τα Μπαραμπέιντος επέλεξε να μοιραστεί τις χαρές της με μεγάλο κρότο! Ιδού και μια υπενθύμιση και το επόμενο ραντεβού στα Όσκαρ.

{https://www.instagram.com/reel/ColZSC0JR3d/}