Rihanna: Ο γιος της είναι 9 μηνών και έκανε το πρώτο του εξώφυλλο - μαζί με τους γονείς του φυσικά

16.02.2023
Rihanna: Ο γιος της είναι 9 μηνών και έκανε το πρώτο του εξώφυλλο - μαζί με τους γονείς του φυσικά
Μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Rihanna και ο A$AP περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Εν αναμονή, λοιπόν, ποζάρουν με τον πρωτότοκο για τη βρετανική Vogue.

Πανευτυχής είναι η RiRi και δεν το κρύβει. Όχι μόνο βρήκε τον έρωτα της ζωής της (και μάλιστα χωρίς να το περιμένει καθόλου) στο πρόσωπο του A$AP αλλά οι δυο τους έχουν ήδη ξεκινήσει τη δική τους οικογένεια με ένα γλυκύτατο αγοράκι που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο κι ένα δεύτερο μωράκι που έρχεται σε λίγους μήνες.

Η αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη έγινε τον περασμένο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της φαντασμαγορικής εμφάνισης της σούπερ σταρ στο ημίχρονο του φετινού τελικού του Super Bowl, όπου δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά καθώς η κοιλίτσα της δεν μπορούσε να κρυφτεί πια.

{https://www.instagram.com/p/ColZSC0JR3d/}

Η εγκυμοσύνη της είναι γνωστή σε όλους πια, όμως η ίδια δεν έχει μοιραστεί ακόμη πρόσφατες φωτογραφίες της. Αντίθετα οι τρεις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της αφορούν σε τελευταίο της εξώφυλλο που κυκλοφορεί τώρα μεν, όμως η φωτογράφηση έγινε αρκετό καιρό πριν, όπως είναι πασιφανές, μια εποχή, που όπως αποκάλυψε, ήταν έγκυος αλλά δεν το ήξερε ακόμη.

Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue τη βλέπουμε, λοιπόν, αλλά δεν είναι μόνη. Μαζί της "τα αγόρια της" για τα οποία, μάλιστα, μιλά με τα πιο γλυκά λόγια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

{https://www.instagram.com/p/CosM8iwrEp9/}

Μιλώντας για τον A$AP η Rihanna δεν κρύβει την αγάπη της, τονίζοντας πως εκτός από σύντροφος είναι και ο καλύτερός της φίλος, όμως "γκρίνιαξε" λίγο αποκαλύπτοντας ότι ο γιος τους (του οποίου το όνομα... εκκρεμεί ακόμη) του έχει μια μεγάλη αδυναμία του μπαμπά και εκείνη ζηλεύει λίγο.

"Είμαι, κυριολεκτικά, το κορίτσι που προσπαθεί διακαώς να μπει σε μια ομάδα αντρών, περιμένω απλά τη σειρά μου", λέει η Rihanna προσθέτοντας πως ο μικρός έχει εμμονή με τον πατέρα του. "Κι εγώ του λέω 'Δε σε γέννησα εγώ; Τι συμβαίνει εδώ'", συνεχίζει γελώντας, καμαρώνοντας όμως για τον δεσμό που έχουν τ' αγόρια της μεταξύ τους."Αυτό που λένε για τις μαμάδες και τους γιους είναι μύθος", ισχυρίζεται, υποστηρίζοντας πως η σχέση πατέρα και γιου είναι τρελή. "Συνειδητοποίησα ότι η μόνη επιβεβαίωση που χρειάζεται ένα αγόρι είναι από τον πατέρα του", καταλήγει.

Olivia Wilde: Προκάλεσε οργή χαρακτηρίζοντας «καυτό» τον σύντροφο της Rihanna - Έδωσε εξηγήσεις

Η 34χρονη τραγουδίστρια που έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία στον χώρο των προϊόντων ομορφιάς στο μεταξύ, παραδέχτηκε πως σχεδόν δεν θυμάται τη ζωή πριν γίνει μητέρα και πως θα ήθελε να κάνει πολλά παιδιά ενώ μοιράζεται και μια φωτογραφία του "τέλειου μωρού της", όπως αποκαλεί τον γιο της, ο οποίος ποζάρει χαμογελαστός στον φακό των Inez & Vinoodh.

{https://www.instagram.com/p/CosSoekv1Im/}

Η οικογενειακή φωτογράφηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σύνολό της όπως και το γεγονός ότι η Rihanna εκδηλώθηκε πρώτη φορά δημόσια ως προς τα αισθήματά της για τον σύντροφό της, τον οποίο, επίσης αποκαλεί "μωρό της".

{https://www.instagram.com/p/CosSvAMonq8/}

{https://www.instagram.com/p/CotESMHvkjC/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2023 - 16:29