Γιάννης Μπέζος: Η πρεμιέρα που έφερε reunion για "Απαράδεκτους" και "Εκείνες κι εγώ"

16.02.2023
Γιάννης Μπέζος: Η πρεμιέρα που έφερε reunion για "Απαράδεκτους" και "Εκείνες κι εγώ"
Η θεατρική παράσταση "Οικόπεδα με θέα" είχε χθες την επίσημη πρεμιε΄ρα και ήταν πολλοί εκείνοι που έδωσαν το "παρών" με τον πρωταγωνιστή Γιάννη Μπέζο να υποδέχεται μερικούς από τους αγαπημένους παλιούς συνεργάτες - μεταξύ άλλων.

Στο θέατρο Άνεσις πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Οικόπεδα με Θέα" (Glengarry Glen Ross) του David Mamet με την Happy Productions στην παραγωγή, τον Νικορέστη Χανιωτάκη στη σκηνοθεσία και τους Γιάννη Μπέζο, Άρη Λεμπεσόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Θανάση Κουρλαμπά, Γιάννη Δρακόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα και Μάριο Μαριόλο επί σκηνής. Η μετάφραση είναι του Αντώνη Γαλέου, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Αρετής Μουστάκα και η πρωτότυπη μουσική Γιάννη Μαθέ.

bezos.jpg

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την επίσημη πρεμιέρα πολλοί εκ των οποίων, ως είθισται εξάλου, από τον καλλιτεχνικό χώρο. Με την αφορμή - και τον Γιάννη Μπέζο, εκ των πραγμάτων - στο επίκεντρο, πραγματοποιήθηκαν και δυο άτυπα reunions από αντίστοιχες τηλεοπτικές επιτυχίες του πρωταγωνιστή.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί οι "Απαράδεκτοι" δεν θα επιστρέψουν ξανά και γιατί η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ

Το ένα αφορούσε τους θρυλικούς Απαράδεκτους με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπου΄λου να ποζάρουν μαζί με τον Γιάννη Μπέζο 31 χρόνια μετά το τέλος τους. Μεγάλος απών, φυσικά, ο Βλάσης Μπονάτσος, που, σίγουρα, όμως είναι πάντα στη σκέψη τους.

papadopoulos-papadopoulou-bezos-1.jpg

Το δεύτερο reunion αφορούσε μία άλλη τηλεοπτική επιτυχία στην οποία πρωταγωνίστησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο λόγος για τη σειρά "Εκείνες κι εγώ" (1996 - 1998) και με αφορμή την πρεμιε΄ρα του θεατρικού είδαμε ξανά μαζί τον "Ζάχο Δόγκανο" και τη "Δεβόρα", ή αλλιώς, Νίκη Σερέτη!

bezos-sereti.jpg

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο του σχετικά με τα πτυχία των ηθοποιών, δήλωσε πως ο ίδιος δεν θα είχε αντίρρηση να συνεχίσει την εκπομπή "Ό,τι αγαπώ", παρότι ακόμη δεν ΄΄εχει υπάρξει ανάλογη συζήτηση με την ΕΡΤ, αρνήθηκε όμως να απαντήσει σε ερώτημα σχτεικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου

"Το ζήτημα είναι απλό", είπε ο Γιάννης Μπε΄ζος. "Λόγω κάποιου κενού στον νόμο, προκύπτει να τελειώσεις το Λύκειο, να σπουδάζεις τρία χρόνια και είσαι ακόμη απόφοιτος Λυκείου. Αυτό είναι παράλογο και, προφανώς, πρέπει να διορθωθεί".

Εκτός από όσους προαναφέραμε ήδη, στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι Άννα Φόνσου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη, Νίκος Αποστολόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Μαριλού Κατσαφάδου, Θεοδώρα Σιάρκου, Θοδωρής Ρωμανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Εύα Κοτανίδου, Μαριάνθη Σοντάκη, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Άκης Σακελλαρίου, Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Θεοδώρα Σιάρκου, Εύα Κοτανίδη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαριάνθη Σοντάκη
Νικορέστης Χανιωτάκης, Άκης Σακελλαρίου
Μαριάνθη Σοντάκη, Εύα Κοτανίδη, Θεοδώρα Σιάρκου
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Θοδωρής Κατσαφάδος, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννης Μπέζος
Ελένη Καρακάση, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Παρθένα Χοροζίδου
Μυρτώ Αλικάκη

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2023 - 13:31