Chris Evans: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με (πάρα πολλές) σπάνιες φωτογραφίες με την κοπέλα του

Chris Evans: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με (πάρα πολλές) σπάνιες φωτογραφίες με την κοπέλα του
Ο Chris Evans έκανε μια σπάνια αναφορά στη γλυκιά σχέση του με την κοπέλα του, Alba Baptista, για να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων.

Την Τρίτη ο πρωταγωνιστής του Captain America δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες και βίντεο της Baptista, μιας ηθοποιού που είναι πιο γνωστή για τον ρόλο της στο Warrior Nun. Οι δυο τους έχουν κρατήσει ως επί το πλείστον το ειδύλλιό τους μακριά από τις κάμερες από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο έλεγε ότι ψάχνει σύντροφο αλλά έχει κορίτσι εδώ και έναν χρόνο -και είναι μία κούκλα!

Στο υλικό που μοιράστηκε βλέπουμε τους δυο τους να ποζάρουν σε selfies ενώ κάνουν πεζοπορίες ή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Ο Evans μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με την Baptista να παίζει βιντεοπαιχνίδια, γράφοντας στη λεζάντα, «Της έμαθα το Mario Bros 3 (Μισεί αυτό το βίντεο, αλλά εγώ το ΛΑΤΡΕΥΩ)».

Νωρίτερα φέτος, μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly ότι η σχέση του Evans και της Baptista έχει φτάσει στο επόμενο επίπεδο.

«Ο Chris και η Alba το βλέπουν σοβαρά», ανέφερε η πηγή. «Αυτό είναι ότι πιο αφοσιωμένο για το οποίο μπορεί κανείς να τον θυμηθεί εδώ και πολύ καιρό, αν όχι για όλη του τη ζωή».

Η πηγή πρόσθεσε: «Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο σπίτι του στη Μασαχουσέτη και αγαπούν την ήσυχη ζωή εκεί, περιτριγυρισμένοι από τη φύση και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Chris ήταν πολύ ανοιχτός ότι ήθελε να αφιερωθεί κάπου πριν καταλήξει εκεί».

Ο Evans μίλησε για την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με το κατάλληλο άτομο, σε μια συνέντευξη πέρυσι στο People.

Ο Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022 όμως ο Dawyne Johnson δεν του παραχωρεί τον τίτλο και επιμένει να τον μοιραστούν

«Αυτό είναι απολύτως κάτι που θέλω», είπε. «Γυναίκα, παιδιά, να δημιουργήσω οικογένεια. Όταν διαβάζεις για μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι δεν ήταν το έργο που έκαναν για το οποίο είναι πιο περήφανοι. Αφορούσε τις σχέσεις, τις οικογένειες που δημιούργησαν, την αγάπη που βρήκαν, την αγάπη που μοιράστηκαν. Έτσι, είναι κάτι στα 41 χρόνια μου που είναι επίσης αληθινό. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Μου αρέσει η ιδέα της παράδοσης και της τελετής. Είχα πολλά από αυτά στη ζωή μου, οπότε η ιδέα να τα δημιουργήσω, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο».