Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο έλεγε ότι ψάχνει σύντροφο αλλά έχει κορίτσι εδώ και έναν χρόνο -και είναι μία κούκλα!

11.11.2022
Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο έλεγε ότι ψάχνει σύντροφο αλλά έχει κορίτσι εδώ και έναν χρόνο -και είναι μία κούκλα!
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της "υψηλής τιμής" από το περιοδικό People, έγινε γνωστό ότι ο Chris Evans και η Alba Baptista είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο αλλά το κρατούσαν μυστικό. Ποια είναι η Alba Baptista, όμως;

Μπορεί σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούλιο να γκρίνιαζε για το πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς την αγάπη στο Χόλιγουντ, όμως φαίνεται ότι εκείνος την είχε βρει και (μας) την έκρυβε.

Ο Chris Evans, που για την ιστορία μόλις πριν από λίγες μέρες αναδείχτηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άντρας για το 2022, λέγεται ότι είναι φουλ ερωτευμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της 25χρονης συναδέλφου του, Alba Bapitsta.

Πηγή του περιοδικού People αναφέρει ότι ο 41χρονος Captain America και η Alba είναι "μαζί εδώ και έναν χρόνο, ερωτευμένοι και πανευτυχείς" ενώ τονίζεται ότι οι συγγενείς και οι φίλοι του τη λατρεύουν.

Επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί κάτι, όμως μία μέρα αργότερα, ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το ζεύγος να περπατά χέρι χέρι στους δρόμους, οπότε αναμένουμε μια το Instagram Official Post και μια πρώτη κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για τα επίσημα!

Πάντως και η Alba έχει μια ροπή προς τις υπερδυνάμεις και η ίδια καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix "The Warrior Nun" της οποίας ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε να προβάλλεται χθες, 10/11/2022