Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επέστρεψε στο Διαφάνι, όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο

11.11.2022
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επέστρεψε στο Διαφάνι, όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο
Στα παλιά του -τηλεοπτικά- λημέρια επέστρεψε ο ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Λάμπρο Σεβαστό στην τεράστια επιτυχία του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αλλά τα βρίσκει όλα διαφορετικά.

Επί τρεις σεζόν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (μαζί με όλους τους συμπρωταγωνιστές του στις Άγριες Μέλισσες) έμπαινε στα σπίτια μας μέσα από το Διαφάνι που, στην ουσία, είχε στηθεί πίσω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 και να που τόσους μήνες μετά, αποφάσισε να πάει μια βόλτα να θυμηθεί τα παλιά.

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσα από τα social media ο ηθοποιός που φέτος δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική δουλειά αποκάλυψε ότι τίποτα δεν είναι όπως ήταν, εκτός από το σπίτι του Προύσαλη.

Μέσα από τη βόλτα του, μάλιστα, προκύπτει και πού στήθηκε το καφενείο του Γιάνναρου από τη σειρά του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας.

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και όλοι μιλάνε για τον Μελέτη σήμερα -και δικαίως: Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Πάντως, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεν είναι ο μόνος που απέχει από την τηλεόραση φέτος. Μετά την τεράστια (και τελείως απρόσμενη, όπως έχουν πει και ξαναπεί όλοι οι συντελεστές της σειράς) επιτυχία που γνώρισαν οι Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου, το έτερον ήμισυ του Δημήτρη Γκοτσόπουλου επί της οθόνης, η Ελένη του Λάμπρου του, για να το πούμε πιο συγκεκριμένα, επίσης έκανε ένα συνειδητό διάλειμμα, προκειμένου να ανασυνταχθεί και να αποφασίσει προσεκτικά τα επόμενα βήματά της.

Με την αφορμή, θυμόμαστε την τελευταία (ever) σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες.