O Sylvester Stallone μιλά για την κατάσταση του Bruce Willis σήμερα και συγκινεί

11.11.2022
O Sylvester Stallone μιλά για την κατάσταση του Bruce Willis σήμερα και συγκινεί
Η σχέση του Sylvester Stallone και του Bruce Willis μετρά πολλές δεκαετίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μετά την περιπέτεια υγείας του δεύτερου, ακόμη και αυτή έχει αλλάξει και ο Sly μοιράζεται τα συναισθήματά του γι' αυτό.

Το περασμένο Μάρτιο η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε ότι ο 67χρονος σταρ διαγνώστηκε με αφασία και εγκαταλείπει την υποκριτική καθώς δεν είναι πια αρκούντως λειτουργικός στα κομμάτια που χρειάζονται, καθώς η ασθένεια επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Το σοκ ήταν τεράστιο σε όλο τον κόσμο και οι απανταχού φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες εξέφρασαν δημόσια την οδύνη και τη συμπαράστασή τους στον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Sylvester Stallone, ο οποίος είχε δηλώσει ότι προσεύχεται για τον φίλο του και την υπέροχη οικογένειά του.

Bruce Willis: Μια ζωή γεμάτη επιτυχίες και... κόρες

Οι δύο άντρες έχουν μια μακρά ιστορία, επαγγελματική αλλά και προσωπική, η οποία ξεκινά από το 1991 όταν μαζί με τον Arnold Schwarzenegger και την τότε σύζυγο του Willis, Demi Moore, ίδρυσαν από κοινού το Planet Hollywood και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα με τις ταινίες "Αναλώσιμοι" στο ενεργητικό τους.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter ο Sly έδωσε ένα follow up για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φίλος του. "Ο Bruce περνά, πραγματικά, δύσκολες στιγμές. Και δεν είναι καθόλου εύκολος στην επικοινωνία. Με σκοτώνει αυτό. Είναι τόσο λυπηρό", είπε από καρδιάς ο Stallone και συγκίνησε.

Η αφασία είναι μια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει τη ικανότητα του ανθρώπου να μιλήσει, να γράψει και να αντιληφθεί μια συγκεκριμένη γλώσσα ενώ η αγωτή της περιλαμβάνει λογοθεραπείες, μεταξύ άλλων.

Ο Stallone και ο Willis συνεργάστηκαν στη μεγάλη οθόνη για την ταινία "Αναλώσιμοι" το 2010 και ύστερα από δύο ταινίες, οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα ο Willis να αποχωρήσει από την τρίτη ταινία του Franachise και να αντικατασταθεί από τον Harrison Ford.

Τότε, ο Sly είχε πανηγυρίσει δημόσια που ο Willis ήταν out και ο Ford In, αλλά στο μεταξύ, οι σχέσεις τους γεφυρώθηκαν και όλα τα άσχημα ξεχάστηκαν.

Μιλώντας για την κατάσταση του συζύγου της και πώς αυτή έχει επηρεάσει τη ζωή τους, πρόσφατα, η Emma Heming είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Η θλίψη μου μπορεί να είναι παραλυτική, αλλά μαθαίνω πώς να ζω δίπλα της».