7 άγνωστα γεγονότα από τις ζωές διασήμων που θα εκπλήξουν ακόμα και τους πιο φανατικούς τους fans

12.11.2022
7 άγνωστα γεγονότα από τις ζωές διασήμων που θα εκπλήξουν ακόμα και τους πιο φανατικούς τους fans
Όσο καλά και να γνωρίζεις τους αγαπημένους σου stars, σίγουρα υπάρχουν κομμάτια από τις ζωές τους που αγνοείς. Μερικά από αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον... Ιδού μυστικά που αλλιεύσαμε για τους Robert Pattinson, Nicolas Cage, Scarlett Johansson, Ed Sheeran, Brad Pitt, Madonna και Elvis!

Ο Robert Pattinson βγήκε ραντεβού με μια ενοχλητική θαυμάστριά του

Ο Robert Pattinson είχε μια θαυμάστρια που περίμενε έξω από το διαμέρισμά του κάθε μέρα επί εβδομάδες. Μια μέρα, δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει, κι έτσι την έβγαλε έξω για φαγητό. Προς έκπληξή της, το μόνο που έκανε ήταν να παραπονιέται για τη ζωή του και να την κάνει να βαρεθεί. Περιττό να πούμε ότι δεν συναντήθηκαν ποτέ ξανά.

Ο Nicolas Cage είχε ένα χταπόδι για pet

O Cage είναι γνωστός για τις μοναδικές, ασυνήθιστες συνήθειες του. Μεταξύ των πραγμάτων που είχε στην κατοχή του είναι ένα γιγάντιο χταπόδι με το όνομα Cool που αγόρασε το 1998 για να τον βοηθήσει με τους ρόλους του στην υποκριτική.

Η Scarlett Johansson έχει κυκλοφορήσει δύο μουσικά άλμπουμ

Η Scarlett Johansson έχει μια από τις πιο διάσημες φωνές στον κόσμο, αλλά δεν είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα. Ωστόσο, έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ στην καριέρα της. Το πρώτο, που ονομάζεται Anywhere I Lay My Head, κυκλοφόρησε το 2008. Το δεύτερο είναι το Break Up, το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 και περιελάμβανε μουσική που έγραψε και ερμήνευσε η ίδια η Johansson.

Ο Ed Sheeran ήταν κάποτε άστεγος

Ο Ed Sheeran για δυόμισι χρόνια κοιμόταν έξω από τα Ανάκτορα του Buckingham και ήταν προπονητής σερφ για κάποιους φίλους του πριν απογειωθεί η μουσική του καριέρα.Τότε έγραψε το τραγούδι, Homeless, που περιλαμβάνει τη φράση: «Δεν είναι μια νύχτα χωρίς στέγη για μένα. Είμαι στο σπίτι λιγότερο από όσο θα ήθελα να είμαι».

Ο Brad Pitt έχει δίπλωμα πιλότου

Εκτός από το ότι είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Pitt είναι επίσης μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μάλιστα, έχει ένα εκπληκτικό χόμπι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Πήρε δίπλωμα πιλότου και παρακολουθεί τακτικά μαθήματα πτήσης.

Ο Elvis Presley ήταν ένας φυσικός ξανθός

Το εμβληματικό μαύρο μαλλί του Elvis Presley έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, με πολλούς fans να μιμούνται ακόμα το είδωλό τους μέχρι και σήμερα. Αλλά δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να βάφει τα φυσικά ξανθά μαλλιά του σε μαύρο χρώμα.

Η Madonna ήταν η ντράμερ του συγκροτήματος The Breakfast Club

Δεν είναι μυστικό ότι η Madonna έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή της. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί ότι στη δεκαετία του '80 έπαιζε ντραμς για ένα συγκρότημα που ονομαζόταν The Breakfast Club.