Μαρία Καβογιάννη: "Έμεινα άφωνη όταν με πλησίασαν γυναίκες μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας στο Maestro"

10.11.2022
Μαρία Καβογιάννη: "Έμεινα άφωνη όταν με πλησίασαν γυναίκες μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας στο Maestro"
Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν και το πώς αυτό επηρέασε την επαφή της με τον κόσμο

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στο "Πάμε Δανάη” για το Maestro, αλλά και για την αγάπη και τις αντιδράσεις που ήρθαν μετά τη συμμετοχή της στην πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν.

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλά περί υιών και ομοφυλοφιλίας και λέει αυτά που ευχόμαστε να ακούγαμε από όλους

"Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο "Maestro" έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς", είπε αρχικά η ηθοποιός. Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο "Maestro”".

Σχετικά με το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα, η Μαρία Καβογιάννη είπε: "Προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα να γίνω μία καλή μαμά. Κάνω πολλά λάθη ως μαμά, μεγάλωσα την κόρη μου ενστικτωδώς. Στην εφηβεία μου ήμουν αντιδραστική. Μετά την εφηβεία έγινα μία πάρα πολύ καλή κόρη. Ένιωθα ότι κάποιους ανθρώπους μπορεί να τους χάσω και αυτό με έκανε να τους αγαπήσω ακόμα περισσότερο".