Bella Hadid: Νέες της φωτογραφίες έχουν ανησυχήσει τους fans της για την υγεία της

10.11.2022
Bella Hadid: Νέες της φωτογραφίες έχουν ανησυχήσει τους fans της για την υγεία της
"Η υγεία είναι σημαντική!! Πρόσεχε Bella" αναφέρουν σχόλια από followers μετά από ανησυχητικές της φωτογραφίες

Η Bella Hadid έκανε τους fans και τους followers της στο Instagram να ανησυχήσουν, αφού μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα μελανιασμένα πόδια και την πλάτη της, καλυμμένα με επίδεσμους, στην τελευταία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Irina Shayk ποζάρει φορώντας εσώρουχα στα πόδια του πρώην της, Bradley Cooper

Το supermodel μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία της καθισμένη topless σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με την πλάτη της στραμμένη προς την κάμερα. Η ίδια φαίνεται να έχει έναν επίδεσμο γύρω από το δεξί της χέρι, ενώ η πλάτη της ήταν καλυμμένη με γάζα. Η Bella ανήρτησε άλλα δύο στιγμιότυπα, το ένα με το πόδι της με μεγάλους μωβ μώλωπες και το άλλο δείχνει μια σύριγγα γεμάτη αίμα.

Jennifer Aniston: Αυτός είναι ο λόγος που μηνύει τον Brad Pitt για δέκα εκατομμύρια δολάρια

Οι φωτογραφίες της Bella κοινοποιήθηκαν αργότερα στους λογαριασμούς θαυμαστών της, με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν ανησυχία για το μοντέλο, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν τι είχε προκαλέσει τα τραύματα. "Τι συνέβη;;;;" ρώτησε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: "Ελπίζω να τα πάει καλά". "Ας στείλουμε όλοι απέραντη αγάπη στη βασίλισσα μας!!!! Η υγεία είναι τόσο σημαντική!! Πρόσεχε Bella», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

Στο παρελθόν, το μοντέλο είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αφού πάσχει από τη νόσο του Lyme, μια βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από το δάγκωμα μολυσμένου τσιμπουριού.