Ηθοποιός του Bridgerton γίνεται viral μετά από καβγά με ληστή

17.06.2025
Ηθοποιός του Bridgerton γίνεται viral μετά από καβγά με ληστή
Το “γερό ματς” καταγράφηκε σε κάμερα σε καφέ του Λονδίνου

Η Genevieve Chenneour, ηθοποιός του Bridgerton που υποδύεται την κουτσομπόλα Clara Livingston, μπορεί να παθαίνει υστερία στη σειρά αν έβλεπε κάποιον ληστή μπροστά τη, αλλά στην πραγματική ζωή, είναι άλλη ιστορία.

Τον Φεβρουάριο, η Chenneour αντιμετώπισε έναν 18χρονο άνδρα που προσπάθησε να της κλέψει το κινητό σε καφέ του Kensington, και το Daily Mail δημοσίευσε το υλικό από κάμερα ασφαλείας στις 10 Ιουνίου.

Καθώς το βίντεο άρχισε να γίνεται viral, η ηθοποιός μίλησε δημόσια για το περιστατικό στην εκπομπή This Morning στις 12 Ιουνίου, εξηγώντας πως η εκπαίδευσή της στην υποκριτική τη βοήθησε να αντιδράσει άμεσα.

Μια επίθεση από το πουθενά

Στο βίντεο ασφαλείας βλέπουμε την Chenneour, που προστέθηκε στο καστ του Bridgerton στη 3η σεζόν, να κάθεται στο τραπέζι, ενώ η φίλη της παραγγέλνει στον πάγκο. Ο ληστής πλησιάζει από πίσω, παίρνει το κινητό της από το τραπέζι και προσπαθεί να το βάλει στην τσέπη του περνώντας δίπλα της.

Όμως, η Chenneour γυρίζει και τον πιάνει από τον καρπό, σταματώντας τον. Ακολουθεί πάλη, ενώ η φίλη της σπεύδει να βοηθήσει.

«Όταν το είδα για πρώτη φορά, σοκαρίστηκα, γιατί δεν θυμάμαι καν την αντίδρασή μου», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή.

Πριν το περιστατικό, ένιωσε όπως είπε ένα «προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά». Αργότερα συνειδητοποίησε ότι ο δράστης δεν ήταν μόνος, αλλά ενεργούσε με συνεργό. Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει, «δεν ήταν το κατάλληλο θύμα». Όπως περιέγραψε:
«Ήταν κανονικό ξύλο, ένας γερός καβγάς», και ένας από τους άντρες την απείλησε ότι θα τη μαχαιρώσει.

«Δεν ξέρω αν θα το συνιστούσα σε άλλους»

Η Chenneour συνέχισε:
«Δεν ξέρω αν θα συμβούλευα κάποιον να αντιδράσει έτσι. Έχω πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, ίσως επειδή μεγάλωσα με τρία αδέρφια. Είμαι επίσης εγγεγραμμένη μποξέρ με κάρτα ABA και κάνω συχνά προπόνηση μάχης λόγω της δουλειάς».

Αρχικά, πίστευε ότι η αντίδρασή της ήταν απολύτως φυσιολογική, αλλά όταν διάβασε τα σχόλια στα social media, κατάλαβε ότι οι περισσότεροι θα άφηναν απλώς το κινητό να φύγει.

AP25054829485470 ce804

Έμαθε, επίσης, ότι ο άνδρας που επιτέθηκε είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για ληστεία του παρουσιαστή Aled Jones και τον είχε απειλήσει με ματσέτα.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ένα “ειδικό προφίλ” για το ποιος μπορεί να είναι επικίνδυνος. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, και κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο, ίσως είναι ικανός για χειρότερα».

Τι λέει η αστυνομία

Μαζί της στην εκπομπή βρέθηκε και η Parm Sandhu, πρώην ανώτερη αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, η οποία τόνισε:
«Η Genevieve ήταν πολύ θαρραλέα και της αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά δεν θα πρότεινα σε κανέναν, κανέναν, να αντιδράσει έτσι. Δεν αξίζει το ρίσκο».

Μετατραυματικό στρες και συνέπειες

Η ίδια η Chenneour είχε αποκαλύψει παλαιότερα στη Daily Mail ότι από τον καβγά υπέστη διάσειση, ενώ αντιμετώπισε και συναισθηματικές συνέπειες, μαζί με τον μικρό της σκύλο, που ήταν παρών στο περιστατικό.

«Είχα διάσειση λίγο πριν τα Screen Actors Guild Awards, και από τότε νιώθω συνεχώς σε επιφυλακή», είπε.
«Ακόμα και ο σκύλος μου είναι τραυματισμένος, τώρα, αν κάποιος με ακουμπήσει, πανικοβάλλεται και προσπαθεί να με προστατεύσει».

Η γενναιότητα της Chenneour εντυπωσίασε το κοινό, αλλά η ίδια δεν θεωρεί τον εαυτό της ηρωίδα. Αντιθέτως, υπενθυμίζει πως η ενστικτώδης αντίδραση δεν είναι για όλους, και πως η ασφάλεια είναι πάντα η προτεραιότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.06.2025 - 02:09