Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου

09.02.2023
Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Σε 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή και κατ' οίκον περιορισμό καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρέθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίος κατηγορούνταν και αθώος για την περίπτωση του βιασμού.

Στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους καθώς δεν θεωρείται ύποπτος φυγής πηγαίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού.

«Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν», δήλωσε ο ηθοποιός στον Alpha, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει κάτι άλλο ν απει. «Δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά» ολοκλήρωσε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ετυμηγορία, οι ποινές και οι αντιδράσεις - Στο σπίτι του ο ηθοποιός

Όπως μετάφερε η δημοσιογράφος, ο ηθοποιός ήταν αρκετά ευδιάθετος, όμως ζήτησε να μην ηχογραφηθούν τα λόγια του και να μεταφερθούν γραπτά, όπως και έγινε.

Θυμίζουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις συγκεκριμένες καταγγελίες ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 ενώ το σκάνδαλο είχε ξεσπάσει λίγο νωρίτερα από τις πρώτες επώνυμες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τις συναδέλφους του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες επώνυμες καταγγελίες είναι γεγονός

Οι τρεις γυναίκες, σημειώνουμε, ότι έδιναν το "παρών" σχεδόν σε κάθε δικάσιμο της υπόθεσης αυτής, είτε χρειαζόταν να καταθέσουν είτε όχι, ενώ με το άκουσμα της απόφασης έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 18:26