Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες επώνυμες καταγγελίες είναι γεγονός

05.02.2021
Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες επώνυμες καταγγελίες είναι γεγονός
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη προσέφυγαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με το Mega, οι τρεις ηθοποιοί κατηγορούν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του για για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Η καταγγελία φέρεται να έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών από όπου και ζητείται η διαγραφή του.

Ο Πασχάλης Τσαρουχάς, πρόεδρος του νεοσύστατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι ο αριθμός καταγγελιών για ανάρμοστες συμπεριφορές είναι ήδη πάρα πολλές και πληθαίνουν ολοένα.

Σημειώνεται δε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται σήμερα για δεύτερη μέρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου εισήχθη χθες με συμπτώματα εγκεφαλικού. Λίγο νωρίτερα και έχοντας, όπως λέγεται, πληροφορίες για τα όσα επρόκειτο να συμβούν, είχε εκδόσει μέσω τον δικηγόρων του εξώδικο ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Σε συνέχεια της αρχικής είδησης, παραθέτουμε και τη χαρακτηριστική ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, συζύγου της Λένας Δροσάκη και συμπρωταγωνιστή, φέτος, του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Χωρίς περισσότερα λόγια:

Οι εξελίξεις αναμένονται, αν μη τι άλλο, καταιγιστικές.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 13:19