5 διάσημα ζευγάρια που ήταν συμβατά αστρολογικά αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις σχέσεις τους

05.02.2021
5 διάσημα ζευγάρια που ήταν συμβατά αστρολογικά αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις σχέσεις τους
Aκούμε συχνά ότι μια σχέση μπορεί να είναι επιτυχημένη επειδή είναι συμβατή αστρολογικά. Όμως αυτό από μόνο του δεν είναι μια προϋπόθεση επιτυχίας. Η αστρολογική συμβατότητα δεν μπορεί πάντα να εγγυηθεί την επιτυχία μιας σχέσης και απόδειξη είναι όλα τα αστρολογικά συμβατά διάσημα ζευγάρια που οδηγήθηκαν σε χωρισμό με την πάροδο των χρόνων. Ας δούμε παρακάτω πέντε από αυτά τα ζευγάρια.

Ariana Grande (Καρκίνος) και Pete Davidson (Σκορπιός)

Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν σοκαριστικό που η Ariana Grande και ο Pete Davidson δεν κόλλησαν, αλλά είναι εντυπωσιακό όταν εξετάσει κάποιος τα ζώδια τους. Οι Grande (26 Ιουνίου) και Davidson (16 Νοεμβρίου) ανήκουν σε ζώδια του νερού που ζουν για έντονες συνδέσεις και συναισθηματικές προβολές. Όσο δραματική και αν είναι η αντιστοίχιση Καρκίνου-Σκορπιού, για αυτούς λειτουργεί (αν και δυστυχώς, όχι για τους Grande και Davidson).

Kendall Jenner (Σκορπιός) και Ben Simmons (Καρκίνος)

Όπως οι Grande και Davidson, ο χωρισμός της Kendall Jenner και του Ben Simmon απέδειξε ότι δύο ζώδια του νερού δεν αντέχουν πάντα στη δοκιμασία του χρόνου. Η Jenner (3 Νοεμβρίου) και ο Simmons (20 Ιουλίου) είναι ένα άλλο ζευγάρι Καρκίνου-Σκορπιού που έπρεπε να είχε προχωρήσει, χάρη στο κοινό συναισθηματικό τους βάθος, αλλά ίσως το συνεχές δράμα ήταν υπερβολικό για να το χειριστούν οι δύο συγκεκριμένοι.

Selena Gomez (Καρκίνος) και Justin Bieber (Ιχθείς)

Όπως οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, έτσι οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς τείνουν επίσης να κάνουν συμβατές σχέσεις, με την αστρολογική έννοια. Γι αυτό και ο χωρισμός της Selena Gomez και του Justin Bieber ξάφνιασε πολλούς. Ευαίσθητα, συμπονετικά και ευγενικά, αυτά τα ζώδια του νερού, φαίνονται πάντα να τα βρίσκουν, αλλά η κοινή τους συμπόνια ίσως δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει την Gomez (22 Ιουλίου) και τον Bieber (1 Μαρτίου).

Vanessa Hudgens (Τοξότης) και Austin Butler (Λέων)

Όταν τον Ιανουάριο του 2020 η Vanessa Hudgens και ο Austin Butler επέλεξαν ξεχωριστούς δρόμους μετά από εννέα χρόνια μαζί, πολλοί έχασαν την πίστη τους στην αστρολογία. Η Hudgens (14 Δεκεμβρίου) και ο Butler (17 Αυγούστου) ανήκουν και οι δύο σε ζώδια της φωτιάς και όταν ο Τοξότης και ο Λέων συναντιούνται, έχουν συνήθως μια σύνδεση που είναι φλογερή, παθιασμένη και ατελείωτα διασκεδαστική. Παρά τις ισχυρές προσωπικότητές τους, οι Τοξότες και οι Λέοντες αποτελούν έναν επικό συνδυασμό, αλλά η φωτιά φαίνεται ότι έκαψε τους δύο συγκεκριμένους.

Kim Kardashian (Ζυγός) και Kanye West (Δίδυμοι)

Οι fans σε όλο τον κόσμο σοκαρίστηκαν με την είδηση του χωρισμού της Kim Kardashian και της Kanye West πριν από λίγες εβδομάδες. Και πολύ περισσότερο όσοι ασχολούνταν με την αστρολογία καθώς το ζευγάρι - αστρολογικά τουλάχιστον - ήταν τέλειο. Ως δύο ζώδια του αέρα, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι τείνουν να είναι απόλυτα συγχρονισμένοι, χάρη στα παρόμοια στυλ επικοινωνίας και τις κοινές τους αξίες. Δυστυχώς, αυτή η εύκολη και άνετη συμβατότητα μπορεί να μην κράτησε την Kardashian (21 Οκτωβρίου) και τον West (8 Ιουνίου), μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.