Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το μήνυμα που αφιέρωσε στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αμέσως μετά τις καταγγελίες που εκείνη έκανε

05.02.2021
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το μήνυμα που αφιέρωσε στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αμέσως μετά τις καταγγελίες που εκείνη έκανε
«Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου», γράφει, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα χθες το βράδυ από το Mega. Η Λένα Δροσάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προσέφυγαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και συγκεκριμένα στο νοεσύστατο Πειθαρχικό του Συβούλιο όπου και κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του για για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

O εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης παραμένει σε ιδιωτική κλινική, όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, εισήχθη πριν από τρεις μέρες με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Οι ίδιες οι κυρίες που τον κατήγγειλαν δεν έχουν μιλήσει δημόσια και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί (5/2/2021) δεν επιβεβαίωσε την είδηση, βρισκόμενος, προφανώς σε πολύ δύσκολη θέση, ωστόσο παραθέτουμε το δημόσιο μήνυμα του συζύγου της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος, για την ιστορία, αυτό τον καιρό, πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο".

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου», γράφει ο ηθοποιός και ιδού:

Στο ίδιο μέτωπο, φήμες θέλουν τη Λένα Δροσάκη να έχει δεχτεί την επίθεση για την οποία κατήγγειλε τώρα τον ηθοποιό και σκηνοθέτη την εποχή που συνεργάζονταν για την παράσταση "Έγκλημα στο Όριεν Εξπρές" με τον θίασο της Κάτιας Δανδουλάκη. Λέγεται, λοιπόν, ότι εκείνη είχε αποκαλύψει στη θιασάρχη της τι είχε συμβεί και εκείνη αμέσως διέκοψε τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε μια κίνηση που δημόσια ονομάστηκε "συναινετικό διαζύγιο λόγω φόρτου εργασιών".